ANA SAYFA > İZMİR > Foçalı yelkenciler sezon açılışında bir araya geldi

Foçalı yelkenciler sezon açılışında bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foçalı yelkenciler sezon açılışında bir araya geldi

Foça Yelken ve İhtisas Kulübü(FYİK), 2015 Yaz Sezonu açılışı öncesinde bir araya geldi.

8 Mayıs Cumartesi akşamı, Foça Belediyesi Karakum Plaj Tesisleri’nde gerçekleşen yemek davete yaklaşık yüz dolayında kişi katıldı. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın da katıldığı davette, kulüp üyeler, sporcular ve sporcu aileleri yer aldı.

Kulüp üyelerinin kaynaşması, birlik ve dayanışmanın amaçlandığı davette konuşan FYİK Başkanı Reşit Çınarlı; “Yıllardır bu işin içinde olan ve kulüp yöneticiliği yapan birisi olarak; Foça’nın yelken sporu için çok uygun olduğunu ve başarımızı biraz da Foçamızın sert rüzgarlarına borçlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Göcek’teki kulüpte Fethiyeliler yumuşak rüzgarlarla çalışır. Oysa yarışlar sert ve çetin rüzgarlarda gerçekleşir. Foça rüzgarı serttir ve bizler denizci adamlarız.

FYİK olarak geçmişten bugüne çok güzel ve önemli başarılara imza attık. Emrah Taşlı kardeşimiz 20-23 Nisan tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen “Barış Rüzgarları” adlı yarışmada 19 yarışçı arasından birinci oldu. Yakın geçmişimize baktığımızda; Deniz Çınar ve Ateş Çınar kardeşler, kulübümüzde yetişerek “2012 Londra Olimpiyatları”nda bizi başarıyla temsil ettiler. Bundan sonra da başarılı çalışmalarımızın devam edeceğine, daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

Bugün burada bizlerle beraber olan tüm dostlarımıza ve her zaman bizlerin yanında olan Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reşit Çınarlı’nın ardından söz alan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da konuşmasında Foçalı yelkencileri ve FYİK yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

FYİK Başkanı Reşit Çınarlı, yelken sporunun Foça için çok önemli olduğunu, kulüp olarak Milli Takıma sporcu yetiştirdiklerini ve yarışlardan çok güzel derecelerle döndüklerini, Foça’yı başarıyla temsil etme konusunda da ayrıca çaba sarf ettiklerini ifade etti. Çınarlı, Temmuz ayının ilk günlerinde geleneksel Regata Yarışının düzenleneceğini ve 7 Haziran’da başlayacak olan FYİK 2015 Yaz Kurslarının 3 dönem olarak gerçekleşeceğini belirterek, 7-17 yaş grubu gençleri kurslarına katılmaya davet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanrıkulu: Yatırımlar, Aliağa’dan İzmir’e örnek olacak
Sonraki Haber Kenya'da Dünya İkinciliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?