ANA SAYFA > İZMİR > Tanrıkulu gurbetçilerle buluşacak

Tanrıkulu gurbetçilerle buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tanrıkulu gurbetçilerle buluşacak

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında halkla bütünleşmeye devam eden MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Avrupa’da yaşayan Türk seçmenler buluşmak üzere Belçika’ya hareket etti.

Hareketinden önce açıklama yapan Tanrıkulu; “Türkiye’de olduğu gibi gurbette yaşayan hemşehrilerimizin de sıkıntıları son 13 yıldır artmıştır. Gurbetçilerimizin sorunlarını yerinde görme, duyma fırsatı bulacağımız bu ziyaretimizde Türkiye’deki 7 Haziran sonrası gelişmeleri ve 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatacağız” dedi.
Diğer yandan MHP’nin Seçim Beyannamesinde belirttiği gibi 1 Kasım’da MHP iktidarında ülke sorunlarını çözerken, gurbetçi vatandaşlarında sorunlarına bir an önce çözüm üreteceklerini dile getiren Tanrıkulu, “Gurbetçilerimizin de sorunlarını bir an önce çözmek için çalışmalar başlatacağız. MHP’nin iktidarında Avrupa Türklüğü kutup yıldızı gibi parlayacak, her meselesi çözülecektir. MHP’ye göre Avrupa Türklüğü Türkiyeli değil Türkiye’dir, Türk milletidir.” dedi.

Tanrıkulu’nu Avrupa’da Yoğun Bir Program Bekliyor
Belçika Türk Federasyonu tarafından karşılanacak olan Tanrıkulu; 8 Ekim Perşembe günü Brüksel ve Anvers’te bulunan Türk Başkonsolosluklarında seçim hazırlıkları ve oy kullanma alanlarının incelenmesinin ardından Chatelet’te gurbetçi vatandaşlarla buluşacağı ifade edildi. 9 Ekim Cuma günü ise Maasmechelen’de gurbetçilere  hitap edecek olan Tanrıkulu, ardından Eisden’de esnaf ziyaretinde bulunacak. Buradaki programının ardından Beringen ve Anvers Nort’ta vatandaşlarla kucaklaşacak olan Tanrıkulu, 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinin önemini ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Seçim Beyannamesi’ni anlatacak. 10 Ekim Cumartesi günü ise Brüksel’de faaliyet gösteren çok sayıda Türk işletmesini ziyaret edecek olan MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrukulu, gurbetçi seçmenden 1 Kasım Erken Seçimlerinde partisine tam destek isteyecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mehmet Horasan:''Hedefimiz Karşıyaka'da herkesi sporla buluşturmak”
Sonraki Haber CHP’li Uçar’dan Aliağa’da direnen işçilere destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?