ANA SAYFA > İZMİR > CHP’li Uçar’dan Aliağa’da direnen işçilere destek

CHP’li Uçar’dan Aliağa’da direnen işçilere destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP’li Uçar’dan Aliağa’da direnen işçilere destek

Maaşlarını alamayan ve sendikalı oldukları için işten çıkarılan Aliağa’daki üç farklı fabrikanın işçileri eylem yapıyor. İşçileri ziyaret eden CHP 2.bölge milletvekili adayı Nurgül Uçar, ‘Onurlu mücadelenizde her zaman yanınızdayım’ dedi.

Aliağa’da üç ayrı fabrikada beş aydır maaşlar alamayan ve sendikalı oldukları için işten çıkarılan işçiler eylem yapıyor. CHP İzmir 2.bölge milletvekili adayı Seyrek eski Belediye Başkanı Nurgül Uçar, işten çıkarılan Kocaer Fabrikası işçilerine, beş aydır maaş alamayan Sider Fabrikası işçilerine ve sendikaya üye oldukları için işten çıkarılan Kubilay Boya Fabrikası işçilerine destek verdi. Beş aydır maaşlarını alamadıklarını ve çoğu kişinin işten çıkarıldığını söyleyerek, iş güvenliğinin olmadığını ifade eden işçiler, “Biz burada hak mücadelesi veriyoruz. Biz, çay hakkımız için, iş güvenlik hakkımız için mücadele ediyoruz” dedi. Yapılan hukuksuzluklarla yıldırılmaya çalıştığını ifade eden eylem sözcüsü, “Her türlü hukuksuzluk karşısında yılmadık. Haklı mücadelemize bugün yeni arkadaşlarımız da dahil oldu. Şimdi ise sizlerle beraberiz. Desteğiniz bizim için çok önemli, teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

‘ONURLU MÜCADELENİZDE HER ZAMAN YANINIZDAYIM’

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ile beraber birlik ve destek mesajı veren Uçar, “Onurlu mücadelenizde her zaman yanınızdayım. Ben yıllardır mücadele ediyorum. Gücüm yettiği kadar emeğin önemini anlatmaya devam edeceğim, sonuna kadar işçinin hakkını arayacağım” diye konuştu. Uçar sözlerini şu şekilde tamamladı: “Türkiye’nin onuru ve gururu için, adalet için, emek için, yaşanılabilir bir hayat ve çocuklarımız için iktidarımızda daha çok çalışacak, daha çok mücadele edeceğiz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanrıkulu gurbetçilerle buluşacak
Sonraki Haber Tamer Ustaoğlu: ''Sahaya yansıtılan karakterden memnunuz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?