ANA SAYFA > GÜNDEM > Sosyal Demokrat Başkanlar Konak’ta buluştu

Sosyal Demokrat Başkanlar Konak’ta buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sosyal Demokrat Başkanlar Konak’ta buluştu

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) yönetim kurulu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın ev sahipliğinde biraraya geldi.

Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binasında gerçekleşen toplantıya aynı zamanda SODEM Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan katıldı. Son derece verimli geçen toplantıda SODEM’in yeni yılda yapacağı çalışmalar masaya yatırıldı. Buluşmada Sosyal Demokrat Belediyeler arasında ortak bir dil oluşturulması ve Sosyal Demokrat Belediyeciliğin başarılı uygulamaları hakkında Türkiye'nin tamamına yönelik bir algı oluşturması gibi konular ele alındı. Ayrıca 2015 yılında yeni üyelerle SODEM’in Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu haline gelmesi için üyeler arasında yapılacak ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tunç Soyer'e "Sıkı" destek
Sonraki Haber Şanlı: Parçanın değil, bütünün peşindeyiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?