ANA SAYFA > SPOR > Soner Tolungüç: ''Yeni bir çıkış başlatılabilir''

Soner Tolungüç: ''Yeni bir çıkış başlatılabilir''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soner Tolungüç: ''Yeni bir çıkış başlatılabilir''

Pazartesi günü Alima Yeni Malatyaspor ile 3-3 berabere kalarak PTT 1.Lig'e veda eden Karşıyaka'da, Teknik Direktör Soner Tolungüç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kulübe gelişinin ardından bir çıkış yaratmayı başaran fakat çabası takımı ligde tutmaya yetmeyen Soner Tolungüç, "Daha iyisini yapmayı çok isterdik. Ama kadro derinliğinin zayıflaması, her maça farklı 11'lerle çıkmamız bizi olumsuz etkiledi. Altyapıdan oyuncuları oynatıp onlara cesaret ve güven aşıladık. İyi bir çıkış yakaladık ama bazen en umutlu olduğunuz an kaybettiğiniz an oluyor" dedi.

Kulüple 1 yıl daha opsiyonlu sözleşmesi bulunan Tolungüç, "Ne olacağını planlamak çok zor. Ama Karşıyaka, benim kendimi ait hissettiğim, 7 haftalık görevimi onurla, gururla yaptığım bir kulüp. Gönül ister ki kongre sürecinde camia kenetlensin. Önümüzde kulübe yapılacak yeni stat gibi bir fırsat var. Güzel, genç, başarıya aç, iştahlı bir kadroyla yeni bir yapılanma kurulabilir. Yeni bir çıkış başlatılabilir" diyerek, geleceğe dair olumlu sinyaller verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın devlerinden kamu spotu
Sonraki Haber Karşıyaka Protokolü Hakim Evi'nde bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?