ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü Hakim Evi'nde bir araya geldi

Karşıyaka Protokolü Hakim Evi'nde bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü Hakim Evi'nde bir araya geldi

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren aylık toplantı Karşıyaka Hâkim Evi’nde yapıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan ve iş Hâkimi Kenan Gül’ün ev sahipliğinde Karşıyaka Hâkim Evi’nde düzenlenen aylık sabah toplantısında çalışanların psikolojik tutum ve davranışlarının gözlemlenmesinin önemi üzerinde duruldu.

Toplantıda konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel düzenlenen aylık toplantıların yararına değinerek “Ayda bir de olsa birlikte güzel zamanlar geçiriyoruz. Bu toplantılar yaptığımız işi daha iyi yapabilme adına önemli” dedi.

Kaymakam Yücel konuşmasında psikolojik tutum ve davranışların gözden geçirilmesinin ve izlenmesinin yararlarına da değindi.

Toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, İş Hakimi ve 2.İlçe Seçim Kurulu Başkanı  Kenan Gül, Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Süleyman Manka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Jandarma Komutanı Celal Cesur, 2. Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Gül, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Gediz Elektrik Karşıyaka- Bayraklı Müdürü Halil Avcı, İlçe Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emre Sağdıç, Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Murat Işıl, Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Yıldızhan Altınışık, SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, Tapu Müdürü Demircan Koç, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç, PTT izmir Baş Müdür Yardımcısı Abdullah Sarıboğa, PTT Çarşı Şube Müdürü Nihat Yüksel, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Halkbank Şube Müdürü Necati Kansu, Halk Eğitim Merkezi Ebru Yücel, Vakıfbank Şube Müdürü Hakan Günay, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, İzmir Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Gazeteci Avni Erboy, Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, MHP İlçe Başkanı Ufuk Öztürk ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

Başsavcı Arapoğlu ve Adalet Komisyonu Başkanı Erdoğan, toplantıya katılanları tek tek karşılarlarken, Kaymakam Yücel ve Belediye Başkanı Akpınar ile birlikte uğurladılar.

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 4 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının Karşıyaka’daki çalışmalara büyük katkı sağladığı belirtiliyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soner Tolungüç: ''Yeni bir çıkış başlatılabilir''
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?