ANA SAYFA > SPOR > Soner Tolungüç ayrılacak mı?

Soner Tolungüç ayrılacak mı?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soner Tolungüç ayrılacak mı?

Karşıyaka Spor Kulübü futbol takımı teknik direktörü Soner Tolongüç'ün ailevi nedenlerden dolayı ayrılacağı iddiası gündemi sarstı.

Geçen yıl son 9 haftada göreve geldikten sonra yaşadığı sıkıntılara rağmen takımını başarıya taşıyan Soner Tolungüç'ün görevinden ayrılmayı düşündüğü ailevi nedenlerden dolayı olduğu iddia edildi.
Soner Tolungüç'ün İstanbul'dan İzmir'e gelerek yönetimle görüşeceği bildirildi. Tolungüç'ün görüşmede yönetime istifasını sunabileceği iddia edildiyse de Başkan Mutlu Altuğ'un Amerika Birleşmiş Devletlerine gitmesi nedeniyle istifanın görüşülmesinin söz konusu olmadığı da belirtildi.
20 yıl önce futbolcu olarak da Karşıyaka formasını giyen Soner Tolungüç, kasım ayında yaşanan antrenman boykotları döneminde de ayrılığın eşiğinden dönmüştü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Osman Avcı şehitler için lokma döktürdü
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka İsrail'de kaybetti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?