ANA SAYFA > GÜNDEM > Osman Avcı şehitler için lokma döktürdü

Osman Avcı şehitler için lokma döktürdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Osman Avcı şehitler için lokma döktürdü

Karşıyakalı işadamı, KASİAD'ın eski başkanlarından, Küçük Avcı'nın sahibi Osman Avcı Karşıyakalılar adına, terör saldırısında şehit olan polis, asker ve sivil vatandaşlar için Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğüönünde lokma döktürdü.

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde lokma dökümüneKarşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Vali yardımcısı Alp Arslan Argun, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Yonar, İlçe Müftüsü Cahit Erhun, Osman Avcı, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, İŞKAD başkanı Nil Güneri, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu,iş adamları Mehmet Çelebi, Kemal Bulug ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.

Müftü Cahit Erhun tarafından okunan duadan sonra lokmalar dağıtıldı.

Eski KASİAD Başkanı ve Küçükavcı kahve sahibi Osman Avcı, lokmayı tüm Karşıyakalılar adına hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitler için döktürdüğünü belirterek, “Her zaman emniyet güçlerimizin yanında olduklarını ve olacaklarını belirtti.

Kaymakam lokma sırasında

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücellokma dağıtımı sırasında vatandaşlar ile birlikte sıraya girmesi dikkat çekti. “Vatandaş bu soğukta beklerken bizimde sıramızı beklememiz gerekiyor” diyerek sırada bekleyenlerin arkasında sıraya girerek lokma aldı. Kaymakam Yücel ile birlikte diğer davetlilerde sıraya girdi. Lokmaları alanlar şehitler için dua ederek, Avcıya teşekkür ettiler.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da ''Ortak Akıl Buluşmaları'' sürüyor
Sonraki Haber Soner Tolungüç ayrılacak mı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?