ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka İsrail'de kaybetti...

Pınar Karşıyaka İsrail'de kaybetti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka İsrail'de kaybetti...

FIBA Şampiyonlar Ligi 10.haftasında Pınar Karşıyaka İsrail’de Maccabi Rand Media karşısında son periyodun ilk bölümünde 14-0’lık seriyle maçı kaybetti: 78-69.

Rakibiyle ilk üç periyot başa baş bir oyun ortaya koyan ve maçtan kopmayan Pınar Karşıyaka rakibinin tempolu başladığı maçta dengeyi çabuk sağladı ancak ilk periyodu 23-18 geride tamamladı.
Brown ve Summers'ın sayılarıyla farkı eritip, skoru 35-33’e getirdi ve devre sonunu 2 sayı geride bitirdi.
Üçüncü çeyrekteki çekişmede her iki takımda öne geçmesine karşın maçı koparamadı. İsrail temsilcisi çeyrek sonunda 55-54 öndeydi.
Pınar Karşıyaka son çeyreğin ilk dakikalarında kötü şut seçimleri ve top kayıpları sonucunda potasında fast-breakten yediği sayılarla Maccabi Rand Media 14-0'lık seriyle 3 dakikada skoru 66-54'e getirdi. Bitime iki dakika kala Pınar Karşıyaka Brown ile skoru 70-64 yaptı ve farkı 6 sayıya düştü. Brown 1 dakika kala skoru 72-68 yapmasına karşın Maccabi 6-1'lik seriyle maç sonunda farkı 9 sayıya çıkardı: 78-69

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soner Tolungüç ayrılacak mı?
Sonraki Haber 80 bin TL alacağını sildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?