ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sinemaseverler için ücretsiz film galası

Sinemaseverler için ücretsiz film galası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sinemaseverler için ücretsiz film galası

Çoğunluğunu Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV-Sinema öğrencilerinin oluşturduğu on kişilik bir kamera arkası ekibinin ve ondan fazla oyuncunun katılımı ile çekilen, komedi dram türündeki orta metraj sinema filmi “Gündüşü”, 2 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da, Bornova’da bulunan Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda galasını gerçekleştirerek ilk defa seyircisiyle buluşacak.

Çekimleri aylar süren bu film için ekip arkasında onlara güvenen destekçileri ile zor bir yolu tamamladı. Senaryosu Eren Devrimci tarafından yazılan filmin yönetmen koltuğunda kendisine Nazlı Çelik eşlik etti. “Gündüşü” nün teknik yönetmenliğini Furkan Adıyaman üstlenirken,  yardımcı yönetmenliğini  Elif Tuna  yapıyor. Oyunun başrollerini Tiyatrohane Oyuncuları’ndan İlker Yıldırım ve Pervin Mert paylaşırken yan rollerde kendilerine birçok oyuncu eşlik ediyor.

Senarist ve yönetmen Eren Devrimci “Gündüşü” için “Senaryoya başlanmasından itibaren altı ayda tamamlanan filmimiz; ataerkil toplumun içerisindeki erkeklik rollerini farklı şekillerde sorgulatan bir kadın ve bir erkeğin kesişen tek bir gününü anlatmaktadır.” diye konuştu.

NEDEN GÜNDÜŞÜ?

Gündüşü, çoğunluğunu sinema öğrencilerinin oluşturduğu on bir kişilik bir kadronun, oyuncu dostlarıyla birlikte çektiği 45 dakikalık bir komedi dram orta metraj film. Senaryoya başlanmasından itibaren altı ayda tamamlanan Gündüşü’nü; ataerkil toplumun içerisindeki erkeklik rollerini farklı şekillerde sorgulatan bir kadın ve bir erkeğin kesişen tek bir gününü anlatıyor.

Otuzlarına yakın, bakir bir adam olan Mustafa evlenmeden bir gün önceki sabaha karışık rüyalarla uyanıyor. O sabah işinden kovulmasıyla başlayan kötü gidişat, gün boyunca yakasını bırakmıyor ve Ece’yle tanışmasından itibaren hayal bile edemeyeceği kadar aksiyon dolu bir gün yaşamasına sebebiyet veriyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sen de Yap Hareketi Ege Kampüs'te
Sonraki Haber Dağ: İzmir zirveye yerleşti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?