ANA SAYFA > İZMİR > Sındır,''Milletimiz, bu sefer AKP’ye kırmızı kart gösterecek!''

Sındır,''Milletimiz, bu sefer AKP’ye kırmızı kart gösterecek!''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sındır,''Milletimiz, bu sefer AKP’ye kırmızı kart gösterecek!''

1 Kasım seçim çalışmalarına Bornova ve Kemalpaşa’da devam eden Kamil Okyay Sındır, demokratik kitle örgütlerini ziyaret etti, kahvehane toplantılarında hemşerilerinden CHP iktidarı için destek istedi.

Çalışmaları sırasında Bornova Rahvan Atları Binicilik ve Yetiştiricilik Spor Kulübü’nü de ziyaret eden Sındır “1 Kasım’da iktidar olacağız” dedi.

“YURTTAŞLARIMIZ TÜM YAŞANANLARI GÖRDÜ!”

Kemalpaşa çalışmaları kapsamında Erzurumlular, Artvinliler, Karadenizliler ve Oltulular Derneklerini ziyaret eden Sındır, refahın tabana yayıldığı, aydınlık bir Türkiye için partisine destek istedi. 1 Kasım seçimlerinde AKP’nin düşüşünün devam edeceğini belirten Sındır, “7 Haziran seçimlerinde halkımız AKP’nin tek başına iktidarına hayır dedi. Uzlaşın ve ortak bir hükümet kurun dedi.  CHP koalisyonun kurulması için millet ve memleket hassasiyeti ile hareket etti. AKP 45 günlük koalisyon görüşme süresini boşa harcarken, biz son ana kadar halkımızın temel sorunlarının ele alınacağı bir Hükümet için var gücümüzle gayret gösterdik. Sonuç olarak milletimiz 1 Kasım'da yeniden seçime gidecek. Yurttaşlarımız tüm yaşananları gördü. 1 Kasım seçimlerinde de bunun hesabını sandıkta soracak. Halkımız 7 Haziran’da AKP’ye sarı kart göstermişti. Bu seçimde de kırmızı kart gösterecek” dedi.

“BİRLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE ÖNCE TÜRKİYE!”

Toplumun tüm kesimlerinin artan hayat pahalılığı ve işsizlik ile büyük sorunlar yaşadığını ifade eden  Sındır, “başta çiftçimiz, emeklimiz, asgari ücretlimiz, olmak üzere tüm toplum kesimlerinin her geçen gün biraz daha  ağır ekonomik zorluklarla baş etmek zorunda kalıyor. Tüm bunların üstüne gelen terör ve şehit haberleri toplumu çok büyük bir üzüntü ve belirsizliğe sürüklüyor. Biz yaşanan bu sorunların ancak ancak CHP’nin çözebileceğini söylüyoruz. CHP olarak biz ‘birlik ve kardeşlik içinde önce Türkiye’ diyoruz. Sorunları, sıkıntıları görüp birileri gibi her şeye hayır diyerek sorumluluk almaktan kaçmıyoruz. Birileri gibi kendisi ya da çevrelerinin menfaatlerini koruma derdiyle değil halkın sorunlarına çözüm bulmak için mücadele ediyoruz. Millete yoksulluğu kader görüp, kendilerine şaşalı yaşamı hak görenlerden olmayacağız. Bu gidişe dur deme zamanı çoktan gelmiştir. Sizlerin desteği ile iktidar olacağız” dedi.

“KADROLARIMIZ, PROGRAMIMIZ HAZIR”

Ziyaretleri sırasında Bornova Rahvan Atları Binicilik ve Yetiştiricilik Spor Kulübü’nde sonlandıran Sındır sözlerini şöyle bitirdi: “ülkemizin sorunlarını ve çözümünü de en iyi bilen parti biziz. Kadrolarımız, programımız hazır. İktidar olacağımıza inancımız tam. Türkiye’nin özlediği ekonomik refahı, eşit ve adil dağılımını getirmeye geliyoruz. 2 Kasım sabahı, Türkiye’nin huzur, güven, birlik ve kardeşlik içinde aydınlık bir güne uyanması bizlerin elinde. Yurttaşlarımızın yarınlara güvenle bakacağı, huzur ve umut içinde yaşayacağı Türkiye’yi hep birlikte kurabiliriz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İGC Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınadı
Sonraki Haber Sertel: Gazeteciler açık hedef haline getirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?