ANA SAYFA > MEDYA > Sertel: Gazeteciler açık hedef haline getirildi

Sertel: Gazeteciler açık hedef haline getirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel: Gazeteciler açık hedef haline getirildi

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı gazeteci-yazar Atila Sertel, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun’a yapılan saldırıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Saldırıyı kınadığını belirten Atila Sertel, “Göstere göstere gelen bu saldırı ‘Kaçak Saray’ın ve iktidarın uzunca bir süredir gazetecilere yönelik baskı ve kışkırtmalarının sonucudur” dedi.

İktidar tarafından sürekli hedef gösterilen ve yoğun baskılara maruz kalan gazetecilerin her türlü saldırıya açık birer hedef haline geldiğini ifade eden CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, şöyle dedi:

“Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a yapılan çirkin saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Meslektaşımıza yönelik saldırıyı, saldırganları ve azmettirenleri kınıyorum. Bu iktidar döneminde gazetecilere yönelik her türlü saldırı maalesef olağan hale geldi. Kaçak Saray’ın ve iktidarın hoşuna gitmeyenleri yani gerçekleri yazan gazeteciler direkt olarak hedef gösterildi. Kamuoyunun da bildiği gibi Ahmet Hakan da gerek bazı gazete ve gazeteciler tarafından gerekse en yetkili ağızlar tarafından tehdit edildi, hedef gösterildi. Bu saldırı ne yazıkki göstere göstere gelmiştir ve yaklaşan seçimler öncesi sadece Ahmet Hakan’a değil tüm muhalif kalemlere gözdağı verme amacı taşımaktadır. Gazeteciler üzerinde oluşturulmaya çalışılan korku imparatorluğu 1 Kasım’dan sonra yerle bir olacak, kalemler özgür kalacak. Ahmet Hakan Coşkun’a, Hürriyet ailesine ve Türk basın topluluğuna geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıyı azmettirenlerin bir an önce ortaya çıkarılmasını diliyorum”  .

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sındır,''Milletimiz, bu sefer AKP’ye kırmızı kart gösterecek!''
Sonraki Haber Karşıyaka’da kiralık diploma dönemi bitti…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?