ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da kiralık diploma dönemi bitti…

Karşıyaka’da kiralık diploma dönemi bitti…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da kiralık diploma dönemi bitti…

Karşıyaka'da Cüneyt Dumlupınar'ın yerine teknik direktörlük görevine Kemal Özdeş'in getirilmesiyle 3 sezondur süren kiralık diploma dönemi sona erdi.

TFF, 2013-14 sezonundan itibaren Süper Lig ve PTT 1. Lig'de görev alacak teknik direktörlerin UEFA A Lisans belgesine sahip olmasını şart koştu. Karşıyaka'da o sezon söz konusu belgeye sahip olmayan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın yerine esame listesine Ati Göksu'nun adı yazıldı. Kulübede Karafırtınalar'ın yanında oturan Göksu, maçlardan sonra basın toplantılarına da katıldı. Sait Karafırtınalar'dan sonraı UEFA A Lisansı olmayan Yusuf Şimşek geldi, o da Ati Göksu’nun lisansıyla çalıştı. Yusuf Şimşek'in yerine takımın başına geçen Ayhan Akman, ilk haftalarda değil teknik direktörlük, PTT 1.i Lig için yeterli antrenörlük belgesi bile bulunmadığı için sahaya çıkamadı. Kısa bir dönem dümende kalan Akman'ın yerine esame listesine teknik direktör olarak Rıza Tuyuran'ın adı yazıldı.
Son olarak da bu sezona diploma sorunu olan Cüneyt Dumlupınar'la başlayan Karşıyaka'da yönetim, kağıt üzerinde teknik direktör olarak Hüseyin Hamamcı'yı gösterdi. Ancak Kemal Özdeş'in göreve gelmesiyle kulüpte 3 sezondur devam eden sorun bitti. UEFA A Lisans belgeli Özdeş, maçlardan sonra basının karşısına çıkabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel: Gazeteciler açık hedef haline getirildi
Sonraki Haber Başkalarıyla değil, kendimizle uğraşalım...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?