ANA SAYFA > İZMİR > Sındır: Anaların hakkı ödenmez

Sındır: Anaların hakkı ödenmez

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sındır: Anaların hakkı ödenmez

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Kamil Okyay Sındır, anneleri unutmadı. Anneler Günü’nde Ege Üniversitesi’nde doğum yapan Zehra Kayalı’yı ziyaret eden Sındır, anne ve bebeği Ahmetcan Kayalı’ya sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diledi.

Sındır, gün boyu katıldığı etkinliklerde anneler gününü kutladı. Güne Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin geleneksel anneler günü kahvaltısıyla başlayan Sındır, Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği'nin anneler günü kutlamalarında da annelerle bir araya geldi. Annelerin yaptığı börek ve tatlılardan yedi, halay çekti.  Programını Nazarköy’de düzenlenen Boncuk Festivali’nde annelere seslenerek sonlandıran Sındır, “yavrusunu önce karnında, sonra koynunda, bütün ömrü boyunca da yüreğinde taşıyan annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi.

“ÖNCE KARNINDA, SONRA KOYNUNDA, ÖMRÜ BOYUNCA DA YÜREĞİNDE!”

Anneler gününü acı ve gözyaşının olmadığı bir dünyada kutlamanın özlemini çektiğini söyleyen Sındır, “Eli öpülesi annelerin, anneler günü kutulu olsun. Sadece bizim ülkemizde değil dünyanın her yerinde genellikle acı çeken, gözyaşı döken anneler oluyor. Evlatlarını savaşlarda, kavgalarda, çatışmalarda yitiren hep anneler oluyor. Bunu Bosna’da, Srebrenitsa’da, Irak’ta, Suriye’de, Filistin’de gördük. Tabi diliyorum ki, acı ve gözyaşı hiç olmasın. Ben öncelikle yavrusunu önce karnında, sonra koynunda, bütün ömrü boyunca da yüreğinde taşıyan annelerin anneler gününü kutluyorum. Annelik duygusuna ve sorumluluğuna sahip tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum. Hayata can veren anlam katan annelerimizin mutlu ve huzurlu olabilmeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

“VATAN VE İNSAN SEVGİSİ İLE YOĞRULMUŞ BİR EVLADI YETİŞTİREN!”

Annelerin hakkının ödenemeyeceğini ifade eden Sındır sözlerini şöyle tamamladı: “Bizler yaşarken belki de hemen her şeyin hakkını veririz, neye borcumuz varsa ödeyebiliriz ama annemizin hakkını ödeyemeyiz. Bunu tüm annelerimizi için söylüyorum. Tabi bunu söylerken Kurutuluş Savaşı’nda cepheye çocuğunun kundağında top mermisi taşıyan analarımızı, erkeği ile birlikte düşmanla omuz omuza savaşan annelerimizi, Nene Hatunu, Kastamonulu Halime Çavuşu, Kara Fatmayı ve Mustafa Kemal gibi yüreği vatan ve insan sevgisi ile yoğrulmuş bir evladı yetiştiren Zübeyde Hanım’ı sevgiyle, saygıyla yad etmek isterim.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKÇÜ yaza Yüksek Sadakat ile giriyor
Sonraki Haber Balbay bir günde 13,7 km yürüdü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?