ANA SAYFA > İZMİR > Balbay bir günde 13,7 km yürüdü...

Balbay bir günde 13,7 km yürüdü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay bir günde 13,7 km yürüdü...

CHP İzmir milletvekili 2. bölge milletvekili adayı Mustafa Balbay , günlük ortalama 9.1 km yürüyerek seçim çalışmaları kapsamında ilçelere düzenlediği ziyaretlere devam ediyor.

7 Haziran da yapılacak olan 25. Dönem milletvekili  seçimleri  için seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden, CHP İzmir milletvekili Balbay, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıyor, verilen destekle güç topluyor.

Saat 08.00 de Bostanlı sahilinde  CHP Karşıyaka ilçe Başkanı Mustafa Özuslu  ve Karşıyaka örgütüyle birlikte, güne sabah sporuyla başlayan Balbay, akşama kadar günlük ortalama 9.1 km yürüyerek Karşıyakalılarla kucaklaştı. Balbay’ın günün sonunda cep telefonundaki yüklü pedometre 13.73 km gösteriyordu.

Vatandaşların sorunlarını dertlerini dinleyen Mustafa Balbay’a Karşıyakalı esnafın  ilgisi yoğundu.

Pedometre’ de günlük ortalama 9.1 km değerini gören büfeci Narin Aydın” Ama sizin PTT aracın yok ki. Siz yolunuzu yürüyerek kat ediyorsunuz.” dedi.

Yaşanacak bir Türkiye kuracağız diyen Mustafa Balbay: “Biz yollardayız. Çarşıda pazarda Ege diliyle şu var artık. “Yetti gari”. Yetti gari  yerleşiyor. Ben’de yürekten inanıyorum. Toplum bu iktidarın artık sandıkta demokratik yöntemle değişmesini istiyor. Ve Tayyip Erdoğan’ın anayasanın 104 üncü maddesinde yer alan Cumhurbaşkanı devlet kurumları arasındaki dengeden sorumludur. Cümlesini, yerine getiremediğini, artık bir diktatörlük havasında olduğunu düşünüyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sındır: Anaların hakkı ödenmez
Sonraki Haber Kaf Kaf yine farklı yenildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?