ANA SAYFA > EĞİTİM > İKÇÜ yaza Yüksek Sadakat ile giriyor

İKÇÜ yaza Yüksek Sadakat ile giriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İKÇÜ yaza Yüksek Sadakat ile giriyor

İzmir’in yeni nesil üniversitesi “İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi” bahar şenliği etkinliklerinin dördüncüsünü dopdolu bir programla gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Başarılı bir eğitim döneminin ardından 2014-2015 akademik yılını geride bırakacak olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ailesi 4. Bahar Şenliği ile yorgunluk atacak.

İKÇÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonuyla 2 gün sürecek İKÇÜFEST’15 şenlik programında yer alan; spor turnuvaları, konserler, DJ performansı, yarışmalar, dans gösterileri ve çeşitli sürpriz etkinlikler göz dolduruyor.

13-14 Mayıs tarihleri arasında Çiğli Ana Yerleşke Kampüs alanında gerçekleştirilecek şenlik programı, öğrencilerden oluşan kortej grubunun şenlik alanında bando eşliğiyle yürüyüşüyle başlayacak. Şenliğin yıldızı ise gençlerin sevdiği Rock Gruplarından biri olan ‘Yüksek Sadakat’ olacak.

Şenlik programı, eski ve yeni şarkılarıyla iki buçuk saat sahne alarak İKÇÜ’lü gençleri coşturacak olan ‘Yüksek Sadakat’ konseriyle son bulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Jinekolojik problemlere neştersiz çözüm
Sonraki Haber Sındır: Anaların hakkı ödenmez

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?