ANA SAYFA > İZMİR > Sertel: Halkımız “seçim” değil “geçim” hükümeti istiyor

Sertel: Halkımız “seçim” değil “geçim” hükümeti istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel: Halkımız “seçim” değil “geçim” hükümeti istiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, ekonominin alarm verdiğini belirterek, “Ekonomimiz artık yerinde dahi saymıyor, hızla geriye gidiyor. 17 milyonu aşan yoksulumuz ve 6 milyonu aşan işsizimiz azalmıyor, artıyor. Sanayicisinden esnafına, işçisinden memuruna herkes borç batağında. Halkımız artık seçim değil, sorunları çözecek geçim hükümeti istiyor” dedi.

Ayakkabıcılar Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret eden Atila Sertel, CHP iktidarında, yurttaşların yalnızca siyasi değil, ekonomik olarak da özgür olacağı bir düzene kavuşacağını söyledi.

AYAKKABI ÜRETİYORUZ, ALAMIYORUZ!

İzmir’de dünya standartlarında ayakkabı üretimi yapılmasına rağmen, toplumun büyük bir kısmının ayakkabı dahi alacak parasının olmadığını hatırlatan Atila Sertel, “7 Haziran’da halkımız ciddi bir mesaj verdi. ‘Biz sizi istemiyoruz, koalisyon kurun, ekonomiyi, siyasi istikrarı sağlayın’ dedi. CHP olarak biz ‘Önce Türkiye’ dedik ve elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu beyan ettik. Onlar bizden seçim hükümeti istedi ancak halkımız sorunları çözecek geçim hükümeti istiyor. Halkımız; bozulan düzenin yeniden sağlanmasını, artan terör olaylarının son bulmasını, ekonominin düzelmesini, refah seviyelerinin artmasını istiyor. 1 Kasım bunun için ciddi bir fırsattır. CHP iktidarında bütün olumsuzluklar son bulacak. Türkiye yeniden güçlü ekonomisi, demokrasi ve özgürlükleri ile anılır olacak. Halkımızın yüzü gülecek” diye konuştu.

KALKINMA HAMLESİ
Esnafın, sanayicilerin ekonominin kötü yönetilmesi yüzünden “mutsuz ve karamsar” olduğunu dile getiren CHP Adayı Sertel, sözlerine şöyle devam etti:“CHP ülkemizdeki karamsarlığı ortadan kaldıran, bilgi çağını yakalayan, herkese iş imkânı sağlayan, kapsayıcı bir büyüme ve kalkınma stratejisiyle zenginleşerek insanına umut veren bir Türkiye için iktidara taliptir. CHP’nin yeni kalkınma hamlesi, Türkiye’yi 21. yüzyılda hak ettiği yere taşıyacak ve tüm yurttaşlarımızın mutlu ve müreffeh bir geleceğe kavuşmasını sağlayacaktır. CHP’nin yeni kalkınma hamlesinde izlenecek bütüncül politikalarla tarım, sanayi, hizmetler ve inşaat sektörünün dengeli gelişimi hedeflenmektedir.1 Kasım’da CHP’nin iktidarına inancımız tam. 2 Kasım sabahında halkımız, esnafımız, sanayicimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, emeklilerimiz daha özgür, daha mutlu, daha güçlü olacakları bir döneme uyanacaklar.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hotar, yaralıları ziyaret etti
Sonraki Haber Kemal Özdeş:''Buraya Şampiyonluk yaşamaya geldim''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?