ANA SAYFA > SPOR > Kemal Özdeş:''Buraya Şampiyonluk yaşamaya geldim''

Kemal Özdeş:''Buraya Şampiyonluk yaşamaya geldim''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemal Özdeş:''Buraya Şampiyonluk yaşamaya geldim''

Karşıyaka teknik direktörü Kemal Özdeş, Selçuk Yaşar Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla buluştu.

Sözlerine Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınayarak başlayan Özdeş, “Geçtiğimiz haftasonu başkentimizde yaşanan alçakça terör saldırısı bütün milletimizi yasa boğmuştur. Tek bir dileğim var, bir daha bu tür olayların ülkemizde yaşanmaması. Gerçekten çok üzgünüz” dedi.

“Ligimizin en kaliteli takımına sahibiz”

Milli takım arasıyla ilgili bilgiler de veren Özdeş “Geçtiğimiz hafta başından bugüne hiç izin yapmadan çalışmalarımıza devam ettik. Milli maç arası bize iyi geldi diye düşünüyorum. Alanya maçının ikinci yarısındaki oyun beni umutlandırdı. Bu oyunun standartımız olması gerektiğini oyuncularıma da söyledim. Sakatlarımız iyileşti. 3 arkadaşımız milli takımdaydı, dönüyorlar. Haftasonu oynayacağımız bir maç var. Bizim için her maç kazanılması gereken bir maç. Kazanacak tutumu sergilemek, vazgeçmemek önemli. Alanya maçının 2. yarısında taraftarımızın da bizi cesaretlendirmesiyle iyi bir iş ortaya koyduk. Onlara çok güveniyorum. Ligimizin en kaliteli takımına sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu haftasonu kazanacağımız üç puanla taraftarımızı sevindirmek ve yarışın içine tekrar girmek istiyoruz” sözleriyle takımla ilgili genel bir değerlendirmede bulundu.

Takımın sezon başından beri skoru korumakta zorlandığının kendisine hatırlaması üzerine Özdeş “Alanya maçının bütününde rakibimize net gol pozisyonu vermedik. 90+larda gelen bir penaltıyla puanımız gitti. Skoru koruyamamak gibi bir durumumuz yok. 1. Lig’in dinamikleri farklı. Oyunun her iki yönünü etkili oynamanız gerekiyor. Takımımız top bizdeyken sıkıntı yaşamayacaktır ama top rakipteyken de iyi oynamayı başarabilirsek zaaflarımızı gidereceğiz. Coşkumuzu ve kazanma arzumuzu sahaya yansıtırsak istediğimizi alacağız. Bu camianın büyüklüğüyle puanımız doğru orantılı değil ve oyuncularımız bunun bilincinde. Çok çabuk tekrar bu yarışa dahil olacağımıza eminiz” dedi

“Buraya Şampiyonluk yaşamaya geldim”

Takımın ligin üst sıralarından kopmuş olmasının şampiyonluk hedefini değiştirip değiştirmediğinin kendisine sorulması üzerine Özdeş  “Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Üst tarafla koptuğumuza inanmıyorum. Ben Manisa’da çalışırken 6. hafta sonunda Balıkesir’in 11 puan gerisindeydik. 10 hafta sonra puanlar eşitlenmişti. Öncelikli hedefimiz bu arayı kapatmak. İlerleyen haftalarda şampiyonluk potasında olacağımıza inanıyorum” diyerek hedeflerinin hala şampiyonluk olduğunun altını çizdi.

Takımına güvendiğini ve takviyeye gerek duymadığını belirten Kemal Özdeş “24 kişilik bir kadromuz var. Ben oyuncularımızın hepsine güveniyorum. Önceliğim onlardan maksimum verimi almak. Takımımda bir eksiklik görmüyorum. Takımımdan gerekli antrenman performansını da alıyorum. Bu takımın devre sonuna kadar çok büyük işler başaracağına inanıyorum. Devre arasında çok takviyeye ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Burada yabancılık çekmiyorum. 1. Hafta sonunda 10 aydır birlikte çalışıyormuşuz gibi hissettim. Ben bu takımın ligimizde bulunan birçok takımdan daha kaliteli olduğuna inanıyorum. Bir uyanışa ihtiyacımız var. Onu da bu hafta gerçekleştireceğimize inanıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel: Halkımız “seçim” değil “geçim” hükümeti istiyor
Sonraki Haber 1912 Karşıyaka Derneğinden Açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?