ANA SAYFA > SPOR > 1912 Karşıyaka Derneğinden Açıklama

1912 Karşıyaka Derneğinden Açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1912 Karşıyaka Derneğinden Açıklama

1912 Karşıyaka Derneği geçtiğimiz günlerde Karşıyaka Arena'da yaşananlara ilişkin bir açıklama yaptı...

İşte o açıklama;

"Son günlerde takımımızın maçlarını izlemek üzere Arena’ya gelen Camiamızın büyükleri ve üyelerimizin Arena’ya girişte ve yerleşmede muhatap oldukları hoş olmayan davranışlar ve tartışmalar nedeniyle, Derneğimiz Yönetim Kurulu aşağıdaki açıklamayı yapma ihtiyacını hissetmiştir.

1-  Eurolig ve T.B.F kuralları uyarınca diğer salonlarda olduğu gibi; Karşıyaka Arena’da da özellikle çocuklarımızın fiziki ve mental sağlığını öne alan yeni bir oturma düzenine geçilmesini, salona kapasitesinden fazla seyirci alınmaması ve misafir seyircilerin  yerleşimi ve benzeri önlemleri, kurallara duyarlı her vatandaş gibi saygı ve anlayışla karşılıyoruz.

Bilgi çağını yaşadığımız ve iletişim olanaklarının neredeyse sınırsız olduğu günümüzde, Web sitelerine ilaveten yazılı ve görsel medyada herhangi bir bilgilendirmeye gidilmeksizin Divan başkanımız, eski Başkanlarımız veya üyelerimizin çocukları ile birlikte yaşadıkları sıkıntı ve tatsızlıkları kabul edilebilir bulmadığımızı ifade etmek durumundayız. Kaldı ki, Arena’daki hazırlık maçları yeni kuralların uygulanmasında yumuşak geçiş dönemi olarak kullanılabilirdi.

Ancak, Kulübümüzden bilahare yapılan açıklamanın üzüntümüzü biraz olsun hafiflettiğini de belirtmek isteriz.

2- Bu bağlamda; Karşıyaka Spor Kulübü’nü temsilen Kulüp Başkanımızın yanı sıra Camiayı temsilen Sn. Tahir Türetken büyüğümüz ve Divan Kurulu Başkanımıza Protokol Tribün’ün ön sırasında, eski Kulüp Başkanlarımıza da Protokol Tribünü’nde mutlaka yer verilmesine ilişkin düşüncelerimizi paylaşmak isteriz.

3- “ Karşıyakalılık bilinci ve KSK sevgisi oluşturma ” amaçlı, Karşıyaka, Bayraklı ve Çiğli’deki okullarda yürütmekte olduğumuz etkinliklerimize, Kulübümüzün sporcu gönderme ve çocuklarımızı Arena’daki maçlarımızda misafir etme gibi bizim için son derece değerli desteklerine teşekkür ediyor, bundan sonra da artarak devamını diliyoruz.

4-   KSK Basketbol Takımımıza Eurolig ve TBF Süper Lig müsabakalarında yürekten başarılar diliyor, Ufuk Sarıca Hocamıza ve Ekibine olan inancımızı bir kez daha ifade etmek istiyoruz.

Camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

1912 Karşıyaka Derneği Yönetim Kurulu"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kemal Özdeş:''Buraya Şampiyonluk yaşamaya geldim''
Sonraki Haber Metin Aşıkoğlu’nda sorunlar çözülmeye başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?