ANA SAYFA > GÜNDEM > Metin Aşıkoğlu’nda sorunlar çözülmeye başladı...

Metin Aşıkoğlu’nda sorunlar çözülmeye başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Aşıkoğlu’nda sorunlar çözülmeye başladı...

Karşıyaka Haber’in gündeme getirdiği Metin Aşıkoğlu Orta Okulu’ndaki eğitim çilesi nihayet sona erdi.

Yapımı geçtiğimiz yılın sonunda tamamlanan ve bu yılın başında öğretime başlayan Metin Aşıkoğlu Orta Okulu’nda yaşanan eğitim skandalı, yetkililerin gerekli adımları atmasıyla son bulmaya başladı. Geçtiğimiz haftanın başına kadar işleyen bir kantini bile bulunmayan okulda kantinin Pazartesi günü açıldığı ve öğrencilerin hizmetine girdiği öğrenildi.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız veliler “Okulumuz henüz yeni bir okul. Pazartesi günü okulun kantini de hizmete girdi. Artık hiçbir sorunumuz kalmadı” dediler. Okulda eğitim gören öğrenciler de “Kantimiz dün açıldı. Sınıflarımız da tertemiz. Okulla ilgili hiçbir şikayetimiz yok” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Geçtiğimiz haftalarda Metin Aşıkoğlu Orta Okulu’nda bir kantin bile olmadığı ve velilerin öğrencileri dışarıdan getirdikleri yiyeceklerle beslemek zorunda kaldıkları ortaya çıkmış, konuyla ilgili Karşıyaka Haber’e değerlendirmelerde bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da okuldaki sorunların giderilmesi için yetkilileri göreve çağırmıştı.

Karşıyaka' Haber gündeme taşıdığı haberi okumak için tıklayınız...

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1912 Karşıyaka Derneğinden Açıklama
Sonraki Haber Yeni Asır'a saldırı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?