ANA SAYFA > İZMİR > Hotar, yaralıları ziyaret etti

Hotar, yaralıları ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hotar, yaralıları ziyaret etti

Ankara'da yapılan 97 kişinin hayatını kaybettiği, 246 kişinin yaralandığı saldırı sonrası, AK Parti Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, Halkla İlişiklerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün Ankara Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesinde yatmakta olan yaralıları ziyaret etti.

Terör saldırısında yaralananlara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, yaralıların sağlık durumları ile ilgili Başhekimlikten bilgi aldı. Ziyarete ilişkin konuşan Hotar: “Ankara’daki terör saldırısını, AK Parti olarak bütün milletimize yönelik bir katliam girişimi olarak görmekteyiz. Demokrasimizi, ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu vahşi ve barbarca eylemi amasız şartsız şiddetle kınıyor ve acılı ailelerin acısını paylaşıyoruz” dedi.

Toplumun her kesimini bu tip terör olaylarına karşı ortak bir tutum almaya davet eden Hotar, “Bu meseleye bir siyaset meselesi olarak değil; memleket meselesi olarak bakmalı ve tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte birlik ve beraberlik içinde bir duruş sergilemeliyiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK Basketbol Şubesi: Biletsiz kesinlikle maça kimse alınmayacaktır
Sonraki Haber Sertel: Halkımız “seçim” değil “geçim” hükümeti istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?