ANA SAYFA > SPOR > Selim Çınar: Euroleague'i en iyi şekilde bitirmek istiyoruz

Selim Çınar: Euroleague'i en iyi şekilde bitirmek istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selim Çınar: Euroleague'i en iyi şekilde bitirmek istiyoruz

Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Selim Çınar, "Euroleague'deki ilk yılımızda Top 16 turuna kalmayı başaramadık ancak ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.

Çınar "Önümüzde perşembe günü oynayacağımız Lokomotiv Kuban maçı var. Avrupa Ligi'nde ilk yılımızda Avrupa'nın en iyi 24 takım arasında yer aldık. Pınar Karşıyaka armasını Avrupa basketbolunun en yüksek seviyesinde temsil ettik. Top 16 turuna kalmayı başaramadık ancak ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Lokomtiv Kuban ve Stelmet Zielona Gora maçlarının ardından yolumuza ULEB Avrupa Kupası'nda devam edeceğiz. Oyun kurucu mevkisine yapacağımız transfer için çalışmalarımız devam ediyor. Perşembe günü Karşıyaka Arena'da taraftarımızı yine yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilgi ekonomisi büyük tasarruf sağlayacak
Sonraki Haber Karşıyaka'da ayrılık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?