ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da ayrılık

Karşıyaka'da ayrılık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da ayrılık

Karşıyaka, Azeri kaleci Kamran Aghayev'le yolunu ayırdı.

Azerbaycan Milli Takımı'nın da kalesini koruyan ve ülkesinden bir kulüple anlaştığı öğrenilen Aghayev, alacağından 35 bin dolar feragat ederek yeşil kırmızılılarla vedalaştı. Büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen Karşıyaka'da bekleneni veremeyen file bekçisi 13 maçta 20 gol yedi.

Sezon başında 250 bin Euro yıllık ücretle Kayseri Erciyesspor'dan alınan İbricic ise ayrılma konusunda diretiyor. Kardemir Karabükspor'la 17 Ekim'de deplasmanda oynanan maçtan bu yana kadroya alınmayan ve kulüp bulması istenen Boşnak oyuncu, kasım ve aralıktaki 35 bin Euro tutarındaki 2 aylık maaşını da hak etti. Şimdiye kadar 75 bin Euro peşinat, 1 maaş karşılığı olarak da 17 bin 500 Euro alan İbricic, ayrılmak için tüm alacağını istiyor.

Öte yandan Karşıyaka'da şans bulamayan Deniz ise parası ödenmediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu'a başvurdu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Selim Çınar: Euroleague'i en iyi şekilde bitirmek istiyoruz
Sonraki Haber İZBAN trenleri adeta evimizin içinden geçiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?