ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Üç maçı son saniyede kaybetmesek liderdik...

Sarıca: Üç maçı son saniyede kaybetmesek liderdik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Üç maçı son saniyede kaybetmesek liderdik...

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u yenerek Türkiye Kupası finallerine gitmeyi garantileyen Pınar Karşıyaka'da antrenör Ufuk Sarıca "Üç maçı son saniyede kaybetmesek liderdik" dedi.

Sarıca, "Rakibimiz, Anadolu Efes ve Fenerbahçe'yi elinden kaçırdı. Zor olacağını biliyorduk ama özellikle son bölümü iyi oynayıp kazandık. Özellikle Kerem Gönlüm'ün yaşına rağmen verdiği katkı gençlere örnek olacak nitelikteydi" dedi.

Oyun kurucu arayışını sürdüren Karşıyaka'da ligin ilk yarısında sakatlık problemleri yaşadıklarını hatırlatan Ufuk Sarıca, "Ligde 9 galibiyet elde ettik ama 3 maçı son topta, son saniyede kaybetmesek şu an liderdik. İkinci yarıda sakatlık problemleri geçecek. Kadroya takviye de yapıp hem lig hem kupa hem de Eurocup'ta iddialı olacağız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKÇÜ-Petkim işbirliğiyle istihdam artacak
Sonraki Haber Alaattin Yüksel: Büyükşehir stat yapılmasına karşı değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?