ANA SAYFA > SPOR > Alaattin Yüksel: Büyükşehir stat yapılmasına karşı değil

Alaattin Yüksel: Büyükşehir stat yapılmasına karşı değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alaattin Yüksel: Büyükşehir stat yapılmasına karşı değil

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekilleri, hem İzmir'de yapılacakları konuşmak hem de 16-17 Ocak tarihlerinde yapılacak kurultayı değerlendirmek üzere il başkanlığında toplandı.

Karşıyaka ve Göztepe'nin yapımı devam eden stat projelerinin mahkeme kararıyla durdurulmasına ilişkin konuşan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel "Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulundaydım. Bizzat tanık oldum. Orada, İzmir Büyükşehir Belediyesi, federasyon ve bakanlıkla bir protokol imzalandı. Örnekköy ve Uzundere'de iki stat yapılma kararı alındı. Spor kompleksleri yapılması kararlaştırıldı ama ne hikmetse bundan vazgeçildi. Karşıyaka'nın sahiline, Göztepe'nin ortasına sadece stat yapma, oradan gelir elde etme anlayışları var. Stat yapılmasına karşı değil İzmir Büyükşehir Belediyesi. Siz kalkıp kentin göbeğine 'AVM yapacağım' derseniz buna itiraz ederiz. Hem Kemeraltı esnafı için hem de yaşanmaz hale getirilecek İzmir'de İzmirliler adına itiraz ederiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Üç maçı son saniyede kaybetmesek liderdik...
Sonraki Haber Karşıyaka’da öncelik doğanın korunması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?