ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Oyun kurucu eksikliğimizi kısa sürede çözeceğiz

Sarıca: Oyun kurucu eksikliğimizi kısa sürede çözeceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Oyun kurucu eksikliğimizi kısa sürede çözeceğiz

Euroleague'de Zalgiris Kaunas'a 74-52 mağlup olan Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca, oyun kurucu eksikliğini biran önce çözeceklerini söyledi.

Sarıca, Zalgiris Kaunas maçını kazanarak, Top 16 için büyük bir şans yakalamak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.Grupta kalan 2 maçı en iyi şekilde oynayacaklarını belirten Sarıca, şöyle konuştu:"Zalgiris Kaunas maçında ve Avrupa Ligi'nde oynadığımız müsabakaların altında biraz ezildiğimizi düşünüyorum. Dün aslında kötü olmayan bir başlangıç yaptık. Savunmada oldukça istekli ve iyiydik ancak hücumla ilgili büyük sıkıntılar yaşadık. Özellikle dış adamlarımızdan sadece birisiyle sayı üretince zorlandık. Skorda geri kaldıkça rakip takıma imkanlar doğdu. Faul atışlarında 22'de 9 atarak, maçın içinde kalmanız mümkün değil. Kaçırdıklarımıza sadece sayı olarak bakmamamız lazım. Her kaçan faulde omuzlar ve ritmimiz düşüyor. Ondan sonra herkes belki iyi niyetle normalde yapmamamız gereken şeyleri yapınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Özellikle bir oyuncumuz eksik, oyun kurucu eksikliğimizi kısa sürede çözeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özdeş: Tablo şu an bulanık, ancak yeni yönetimle geleceğimiz aydınlık olacak
Sonraki Haber Karşıyaka'ya yine haciz geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?