ANA SAYFA > SPOR > Özdeş: Tablo şu an bulanık, ancak yeni yönetimle geleceğimiz aydınlık olacak

Özdeş: Tablo şu an bulanık, ancak yeni yönetimle geleceğimiz aydınlık olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özdeş: Tablo şu an bulanık, ancak yeni yönetimle geleceğimiz aydınlık olacak

Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Tekirdağspor'u 3-2 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kaldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

İlk yarıda rakibin dirençli oynadığını, kendilerinin ise savunma hataları yaptığını anlatan Özdeş, "İlk yarı karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi. İkinci yarıda daha derli toplu oynadık ve tecrübemizle sonuca gittik. Karşıyaka gibi büyük bir camianın kupada gruplara kalması gerekiyordu. Hedefimiz son 16'ya girmek. Oyuncularımı ve rakibi kutluyorum" dedi.

Göztepe galibiyetinin ardından Giresunspor ve Denizlispor'a yenilerek sıkıntılı bir sürece girdiklerini hatırlatan Özdeş, "Bu aşamada taraftarımızından daha fazla destek istiyoruz. Bu takım, büyük Karşıyaka taraftarınındır. Tepkileri doğal karşılıyorum. Futbolcularımız da özverili davranıyor. Taraftarımız zor günlerde daha fazla yanımızda olmalı. Buraya başarı için geldim. Tablo şu an bulanık, ancak yeni yönetimle geleceğimiz aydınlık olacak. Buradan ancak taraftarımızla çıkarız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ölümlü kaza
Sonraki Haber Sarıca: Oyun kurucu eksikliğimizi kısa sürede çözeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?