ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya yine haciz geldi

Karşıyaka'ya yine haciz geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya yine haciz geldi

Ligdeki kötü gidişin ardından gelen istifalarla sarsılarak genel kurul kararı alan Karşıyaka, şimdi de haciz şokuyla sarsıldı.

SGK'nın, 700 bin TL'ye yaklaşan güncel alacağı nedeniyle yeşil kırmızılı yöneticilerin kişisel hesaplarına geçen hafta haciz koyduğu öğrenildi.

Sorunu çözmek için SGK İzmir İl Müdürlüğü'nün kapısını çalan Ali Erten başkanlığındaki yönetimin, haczi kaldırmak için yetkililerle temasları sürdürdüğü öğrenildi. Yapılan görüşmede, SGK'nın önümüzdeki hafta Futbol Federasyonu'ndan (TFF) gelecek parayla alacağını tahsil edip, yönetici hesaplarındaki haczi kaldıracağı belirtildi. Karşıyaka yönetimi, kulübün en büyük sorunlarından birisi olan eski SGK borçlarını geçtiğimiz yıl Torba Yasa'dan yararlanıp taksitlendirmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Oyun kurucu eksikliğimizi kısa sürede çözeceğiz
Sonraki Haber Mavişehir Rotaract Kulübü yaşlı dostlarını yalnız bırakmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?