ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Konsantrasyon kaybımız vardı

Sarıca: Konsantrasyon kaybımız vardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Konsantrasyon kaybımız vardı

Türkiye Basketbol Ligi'nde deplasmanda Fenerbahçe Ülker'e kaybeden Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca "48 saatten az bir süre sonra Avrupa maçımız var. Bununla ilgili konsantrasyon kaybımız da vardı" dedi.

Ufuk Sarıca, iki takımın da çok kötü basketbol oynadığını ifade etti. 

İki ekibin de iyi mücadele etmesine rağmen istediklerini sahaya yansıtamadıklarını anlatan Sarıca, "Basketbol adına hatalarla dolu bir maçtı. Çok fazla basit hata yaptık. Sezonun en kötü performanslarından biriydi. Savunmadaki direncimiz iyiydi sadece. Kötü oynamamıza rağmen maçı kazanacak bir bölüme getirdik ama galip gelemedik. 48 saatten az bir süre sonra Avrupa maçımız var. Bununla ilgili konsantrasyon kaybımız da vardı" ifadelerini kullandı.

FIBA Avrupa Kupası'nda Lietuvas Rytas ile yapacakları maç öncesi, Fenerbahçe Ülker mücadelesini dün oynamak için Türkiye Basketbol Federasyonu'na başvurduklarını ancak bu taleplerinin kabul görmediğini belirten Sarıca, "Fenerbahçe Ülker de cuma günü maç yaptığı için pazar oynamak istemedi. Onlar da haklı. Fenerbahçe Ülker'in kadro derinliği iki kulvar için daha müsait olduğu için adil olan pazar oynanması olabilirdi. Daha erken bir saatte de oynanabilirdi. Biz de bununla ilgili bir başvuru yaptık ama maalesef kabul olmadı" değerlendirmesinde bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Metin Yıldırım'dan İzmir futbol kamuoyuna çağrı!..
Sonraki Haber Karşıyaka heyecanla Kukla Günleri'ni bekliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?