ANA SAYFA > SPOR > Metin Yıldırım'dan İzmir futbol kamuoyuna çağrı!..

Metin Yıldırım'dan İzmir futbol kamuoyuna çağrı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Yıldırım'dan İzmir futbol kamuoyuna çağrı!..

Karşıyaka Futbol Şube Yöneticisi ve Futbol Alt Yapı Şube Başkanı Metin Yıldırım, İzmir Futbolunda ciddi bir sıkıntının yaşandığını ancak İzmirlilerin bu tabloyu görmemezlikten gelerek, duyarsız kaldığı ifade etti.

Yıldırım, İzmir futbolunun içinde bulunduğu durumdan en kısa zamanda silkinmesi ve şaşaalı günlerine yeniden dönmesi gerektiğini savunarak, bunu da sadece İzmirlilerin futbola ilgisiyle gerçekleştirebileceklerini söyledi.
Yıldırım, bu konuda facebook hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Ey İzmir’in spora ilgi göstermeyen halkı; Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Takımı Süper Lige koşuyor, Bucaspor Ve Altınordu Kulüpleri PTT 1.Lıgde tutunma ve yükselme mücadelesi veriyor , İzmirspor , Göztepe Ve Altay Kulüpleri alt liglerde mücadelelerini Surduruyor. Gönül ister ki bu kulüplerimiz İzmir de, ülkemizde ve Avrupa’da en Üst Mevkilerde Yarışsınlar. İzmir’e başka kulüpler maç yapmaya gelsinler, kampları İzmir ve çevresindeki güzel İlçelerimizde gerçekleşsin , oteller dolsun taşsın , esnafımızın yüzü gülsün ..
Neden desteklemiyorsunuz, neden tribünler bomboş?
Kentin ekonomisine katkı sağlamak mı istiyorsunuz?
Kenti popüler hale getirmek mi istiyorsunuz?
Geleceğimiz çocuklarımıza sporu sevdirmek mi istiyorsunuz?
Uyuşturucu ve sigara ile savaşmak mı istiyorsunuz?
O Zaman lütfen yarın sabah kendinize en yakın İzmir’imizin güzel kulüplerinden birine gidin hem üye olun, hem aidatınızı ödeyin, hem maçlara gelin. Çoluk çocuk ailece, hem de yükselişi izleyin ve keyfini çıkarın…
Haydi, İzmir bırak artık ağız burun kıvırmayı!
METİN YILDIRIM
KSK Futbol Şube Yöneticisi ve Futbol Altyapı Başkanı"
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı ressamdan "Işığa Doğru" resim sergisi
Sonraki Haber Sarıca: Konsantrasyon kaybımız vardı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?