ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Hatalarımızı düzeltmemiz lazım

Sarıca: Hatalarımızı düzeltmemiz lazım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Hatalarımızı düzeltmemiz lazım

ING Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca hatalarını düzeltmeleri gerektiğini belirtti.

Sarıca, yaptığı açıklamada, Türk Telekom karşısında özellikle ilk yarıda savunmada çok temassız oynadıklarını, hücumda da müsabakaya biraz gergin başladıklarını belirtti.

Bunun sonucunda beklemedikleri bir farkla karşılaştıklarını aktaran Sarıca, şunları kaydetti: "İkinci yarıda oyunu çevirdik ve kontrolü elimize aldık. Savunmayı da hücumu da kuvvetlendirerek rakibimizi yakaladık. Pes etmeden mücadele etme kısmını sonuna kadar gerçekleştirdik. Ancak Türk Telekom sporcuları maç boyunca en kritik anlardaki atışları baskete çevirdiler. Hatalarımızı düzeltmemiz lazım. Bunların üzerinde çalışacağız. Önümüzde Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü oynayacağımız bir maç var, ona odaklanmalıyız. Bu maçın oynanıp oynanmayacağı soru işareti. Bizim grubumuzdaki diğer maç koronavirüs vakaları sebebiyle ertelendi. Kurala göre grupta oynanacak son maçlar aynı saatte başlamalı. Bizim maçımız için kararı bekliyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’un Oryantiring'de yaktığı ateş büyüyor…
Sonraki Haber Okul öncesi eğitimde Bayraklı Modeli hayata geçiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?