ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’un Oryantiring'de yaktığı ateş büyüyor…

Bostanlıspor’un Oryantiring'de yaktığı ateş büyüyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’un Oryantiring'de yaktığı ateş büyüyor…

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Bir yıl içinde bu sporun geldiği noktada attığımız adımın önemi şimdi anlaşılıyor. 16 yıldır doğru yoldan da ayrılmadığımızın en güzel kanıtı” dedi.

Karşıyaka’da bugüne kadar yapılan en büyük organizasyonlardan biri olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nın 1. Ayağı kabul edilen “Zübeyde Hanım 1. Etap Oryantiring Yarışması’na emeği geçenlere teşekkür eden Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “Bostanlıspor’un oryantiring de yaktığı ateşin büyüyerek, Karşıyaka’yı sarması bizi mutlu etti. Demek ki attığımız adım doğruymuş ve biz de bu bildiğimiz doğru yolda yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Oryantiring branşını Karşıyaka’da tanıtan ve ilk yarışı Karşıyaka Belediyesi ile 15 Eylül 2020’de Bostanlı’da “Karşıyaka Belediye Başkanlığı Kupası Oryantiring Şenliği” olarak düzenlediklerini ve böylelikle kıvılcımı yaktıklarını ifade eden Avni Erboy, “O gün, bu spor da yapılır mı? Diyerek bize gülenler, bırakın bu sporları da futbola bakın diyenler şimdi bu sporu yapmak için can atıyor, sahip çıkmaya çalışıyor” dedi. 

Askeriyeden sivil yaşama geçen spor branşında bir yıl içinde büyük mesafe aldıklarını ve Karşıyaka’nın pilot bölge olmaya aday duruma geldiğini ifade eden Erboy, şu açıklamayı yaptı: “Bostanlıspor olarak oryantiringde güçlü teknik ekibe sahibiz. Bu sporu ana branşı olarak yapan Altunspor ve pilot takımlarımız İzmir AES ile Karşıyaka Starları ile birlikte Karşıyaka’da bir numara yapacağız. Türkiye Şampiyonası’na büyük destek veren Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a, teşekkür ederiz. Karşıyaka Belediyesi’ne geldiği günden bu yana “Burada spor da var” dedirten ve büyük özveri ile çalışan Spor İşleri Müdürü Berkhan Alptekin’e şükranlarımızı sunmak istiyoruz. Şampiyonayı Karşıyaka’ya veren federasyon başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu’na da şükranlarımızı iletiyoruz. Bostanlıspor olarak Şampiyonada aldığımız 2 madalya, 54 sporcu arasından gelen bir 6.’lık, 101 sporcunun yarıştığı kategorideki 9.’luk da oldukça anlamlı. İlk kez yarışan sporcumuzun 84 sporcu arasından elde ettiği 12.’lik mutluluk verici. Kayıt olan sporcularımızın çoğu hastalıkları nedeniyle katılamadı. Şampiyonumuz hamile. Küçükleri de havanın soğuk olması ve sağlık nedenleriyle öksürenlerin katılmamasını istedik. Onların sağlığı getirecekleri madalyalardan çok daha önemli. Madalyayı gelecekte de nasıl olsa kazanacaklar. Yarış öncesi ve kürsüde Fair Play bayrağını açarak Bostanlıspor’un nasıl bir kulüp olduğunu da kanıtladıkları için tüm sporcularımızı kutluyoruz. Karşıyakalı aileleri hep beraber oryantiring yapmaları için Bostanlıspor’a bekliyoruz. Hepsini davet ediyoruz.” 

Bostanlıspor’un ilkleri yaratmaya devam edeceğini ve fair play çizgisinden asla şaşmayacaklarını da sözlerine ekleyen Erboy, Karşıyakalıların 34. Branşını açmaya hazırlanan bu amatör, en güzel mahallesinin adını taşıyan spor kulübe sahip çıkmalarını da istedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Karşıyaka, Fethiye Bahçeşehir'i rahat geçti
Sonraki Haber Sarıca: Hatalarımızı düzeltmemiz lazım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?