ANA SAYFA > GÜNDEM > "Sana ne?" afişleri gündem yarattı...

"Sana ne?" afişleri gündem yarattı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ

Karşıyaka Belediyesi'nin, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” için kentin her yerine astırdığı “Sana ne?” afişleri gündem yarattı.

Karşıyaka Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için kampanya yaptı ve başlığını da “Sana ne?” koydu. Bu kampanyada kadınların hak ve özgürlüklerine vurgu için kullanılan “Sana ne?” sloganıyla afişler hazırlandı ve İlçenin hemen her noktasındaki billboardlara asıldı. Afişlerde “İsteğim zaman kahkaha atarım sana ne?”, “Börek de açmam, dekolte de giyerim sana ne?”, “Gece yarısı sokakta dolaşırım, gezerim, sana ne?” sloganları ve altında da, CHP'li Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Akpınar'ın “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, özgür yaşam talebi ile mücadele eden kadınları saygıyla anıyorum. Şimdi ve daima…” mesajı yer aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altınordu'nun eski başkanı hayatına kıydı...
Sonraki Haber Karşıyaka'nın ulu çınarı 92'yi buldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?