ANA SAYFA > GÜNDEM > Altınordu'nun eski başkanı hayatına kıydı...

Altınordu'nun eski başkanı hayatına kıydı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altınordu'nun eski başkanı hayatına kıydı...

Mavişehir'de oturan ve Karşıyakalıların tanıdığı bir sima olan Altınordu Futbol Kulübü'nün eski oyuncusu ve eski başkanı, 62 yaşındaki Şener Öztürk'ten, Menderes ilçesinde babasının mezarı başında, kendisini asarak yaşamına son verdi.

Karşıyaka Mavişehir'de oturan Şener Öztürk'ten haber alamayan ailesi, Bostanlı Polis Merkezi'ne gidip kayıp başvurusunda bulundu. Bir çocuk babası Şener Öztürk'ün cesedi, babası Necmettin Öztürk'ün Menderes ilçesinde bulunan mezarı başında ağaca asılı buldu. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptığı ilk incelemede Şener Öztürk'ün,intihar etitği belirlendi.
Olay yerindeki incelemenin ardından Şener Öztürk'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Gayrimenkul ve sigorta işleri yapan ancak bir süredir ekonomik sıkıntı yaşadığı ileri sürülen Şener Öztürk'ün cenazesi, yarın Bostanlı Beşikçioğlu'nda ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ati Göksu:''Karşıyaka 104 yıllık bir çınar. Ligde kalacaktır''
Sonraki Haber "Sana ne?" afişleri gündem yarattı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?