ANA SAYFA > SAĞLIK > Sağlık çalışanlarına yönelik terör lanetlendi

Sağlık çalışanlarına yönelik terör lanetlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlık çalışanlarına yönelik terör lanetlendi

Karşıyaka Devlet Hastanesi çalışanları sağlık çalışanlarına ve hastanelere yönelik terörü lanetledi.

Karşıyaka Devlet Hastanesi Bahçesi’nde düzenlenen sağlık çalışanlarına ve hastanelere yönelik terörü lanetleme toplantısına Devlet Hastanesinde görevli doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanları katıldı.

Tek amaçları hayat kurtarmak, insanımızın sağlığına hizmet etmek olan sağlık çalışanlarının terör saldırılarına maruz kalmasının asla kabul edilemez olduğunu belirten açıklamada, Ülke genelinde sağlık hizmetlerini engelleyerek, devlet kurumlarını itibarsızlaştırmayı amaçlayan bu saldırılar insanımıza zarar vermekte, onların en temel ve en doğal insani hakkı olan sağlık hizmetlerine ulaşımını güçleştirmektedir denildi.

Hastane bahçesinde düzenlenen toplantıda Sağlık Bakanlığınca sağlık kuruluşlarına gönderilen basın açıklamasını Başhekim Uzman Dr. Murat Işıl tarafından okundu. Dr. Işıl’ın okuduğu açıklamada şunlara yer verildi. “Hiçbir dinde, hiçbir kültürde yeri olmayan acizlik göstergesi bu saldırılar ve bu çağdışı anlayış, dünya medeniyetine önderlik etmiş bu topraklarda kendine yer edinemeyecektir.

Hastanelerimizde çalışanlarımızın güvenliği için gereken tedbirler alınıyor, güvenlik güçlerimiz terör örgütüne yönelik operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Ancak unutmayalım ki teröre karşı en büyük cevap, en büyük mücadeleyi birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, birbirimize sımsıkı kenetlenerek verebiliriz.

Bizler tüm engellemelere rağmen; din, dil, ırk ayrımı gözetmeden insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu topraklarda binlerce yıldır kardeşçe yaşayan insanımızın sağlığını daha ileriye taşıma gayreti içinde olacağız.

Terör bizi asla yıldırmayacak ve asla amacına ulaşamayacaktır. “Terör değil; kardeşlik diyen gönüller, şifa eller veren kazanacak”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege’de ''Üç Kuşak Cumhuriyet Kadını'' poster ve enstalasyon sergisi
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi, IFC’nin de göz bebeği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?