ANA SAYFA > GÜNDEM > Sabah çorbası belediyeden…

Sabah çorbası belediyeden…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sabah çorbası belediyeden…

Karşıyaka Belediyesi, sabah saatlerinde otobüs ve metro duraklarında “çorba” dağıtmaya başladı…

Karşıyaka Belediyesi  ekipleri, her sabah, kentin en işlek 3 değişik bölgesinde, otobüs, dolmuş ve metro duraklarında çorba dağıtmaya başladı. Sabah 06.00- 07.30 saatleri arasında devam eden uygulama, her gün farklı noktalarda, Mart ayı sonuna kadar devam edecek.
Belediye tarafından başlatılan bu uygulama, işe gitmek için her sabah yola koyulan Karşıyakalılarda da memnuniyet yarattı. Otoıbüs durağında veya İZBAN istasyon çıkışında çorba servisi ile karşılaşan vatandaşlar "Beklenmedik, hoş bir sürpriz oldu. Soğuk havada içimiz ısındı. Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Hepimiz, soğuk kış günlerinde işe gitmekte zorlanmışızdır. Yağmurda, rüzgarda otobüs bekleyen, İZBAN'a yetişmeye çalışan vatandaşlarımızın duygularını iyi biliyoruz. Böylesi küçük bir dokunuşla, yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve işlerine giderken motivasyonlarını artırmak, içlerini ısıtmak istedik hem de bu soğukta bir sıcak çorbaya ihtiyaç duyan yurttaşlarımızın yüzünü güldürmeyi hedefledik" dedi.
Uygulamanın, sıcak yaz aylarında da soğuk içeceklerle devam ettirileceği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Havajet, THK temsilcilerine tanıtıldı
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi’nden KSK’ye 400 bin TL…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?