ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyesi’nden KSK’ye 400 bin TL…

Karşıyaka Belediyesi’nden KSK’ye 400 bin TL…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi’nden KSK’ye 400 bin TL…

Ekonomik sıkıntıyı bir türlü aşamayan ve borcu her geçen gün artan Karşıyaka Spor Kulübü’ne “transfer yasağı”nı kaldırması için Karşıyaka Beldiyesi 400 bin TL.’lik yardım yapacak…

Transfer yasağı nedeniyle devre arasında takımını takviye edemeyen KSK'ye Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın 400 bin TL’lik destek vereceğini açıklayan  KSK Başkanı Fatih Diniz, “Başkan Akpınar geç de olsa bir yardım yapacak. Kendisi destek havuzu oluşturun, ilk yardımı da ben yapayım, transfer yasağını kaldıralım dedi. Akpınar'ın verdiği desteği kısa sürede çoğaltıp eski futbolcular Tiago ve Baykal'a olan borcu ödeyerek yasağı kaldırıp transfer yapabilmek için çalışacağız” diye konuştu.
Karşıyaka Belediyesi’nin 400 bin TL’lik desteğin, 200 bin TL’sini hafta başında ödemesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sabah çorbası belediyeden…
Sonraki Haber KSK Başkanı Diniz: Stat için en uygun yer Yalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?