ANA SAYFA > EĞİTİM > Havajet, THK temsilcilerine tanıtıldı

Havajet, THK temsilcilerine tanıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Havajet, THK temsilcilerine tanıtıldı

İzmir Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Havajet) Türk Hava Kurumu'nun (THK) İzmir ve Manisa şube temsilcilerine tanıtıldı.

İzmir Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticilerinin Türk Hava Kurumu'nun İzmir ve Manisa şube temsilcileri ile birlikte gerçekleşen kahvaltıdan sonra konferans salonunda Okulun İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi tarafından bir tanıtım sunusu gerçekleştirildi. Daha sonra okuldaki sınıf eve atölyeler gezdirildi. Yapılan çalışmalar anlatıldı.
Tanıtım toplantısında Türkiye’nin ikinci, Ege’nin birinci havacılık meslek lisesi olduğunu, Havajet’e sadece havacılık alanında eğitim verildiğini belirten İzmir Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, “İzmir'de bir ilki gerçekleştirdik. Her geçen gün büyüyen havacılık sektörüne, öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlayacağız" dedi. Çelebi sözlerine şöyle devam etti. “Okulumuzda kabin hizmetleri, hava yolu lojistiği ve uçak bakım teknisyenliği olmak üzere havacılığın üç ayrı alanında eğitim vereceğiz.
MALTA’DA YABANCI DİL
Bizim için yabancı dil önemli. Bunun için öğrencileri yaz tatillerinde Malta'da dil kurslarına göndereceğiz. İngilizcenin yanında Almanca, Rusça ve Arapça ‘ya da hakim olacaklar. Yaptığımız araştırmalarda yurt dışında eğitim konusunda en uygun yerin Malta olduğunu gördük. Şu an Malta'da 2 tane okulla ön protokol imzaladık.”
Tanıtım toplantısına Türk Hava Kurumu'nun Buca, Gaziemir, Karşıyaka, Kınık, Menderes, Menemen, Soma ve Kırkağaç Şubeleri'nin temsilcileri olan Ayşe Asboruk, Aylin Suan, Mehmet Ali Yücel, Mukaddes Yalçın, Mustafa Özkan, Figen Atış, Ali Yılmaz, Ayşe Baysun, Tülay Çetin, Firuzan Kartal, Hilmi Kurtoğlu, Ercan Ünlü, Hüseyin Tatı, Muharrem Sezen Ve Halil Kıyak katıldı.

 Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Antalya’da beraberliği yakaladı…
Sonraki Haber Sabah çorbası belediyeden…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?