ANA SAYFA > SPOR > Rota Koleji'nden Karşıyaka AG'ye cevap...

Rota Koleji'nden Karşıyaka AG'ye cevap...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Rota Koleji'nden Karşıyaka AG'ye cevap...

Karşıyaka Asrın Grup bayan voleybol takımının hastalık nedeniyle maçını ertelemeyen Rota Koleji'ne resmi web sitesinden sitem eden Karşıyaka Spor Kulübü'ne Rota Koleji Spor Kulübü'nden basın bülteni ile açıklama geldi. Yazılı açıklama şöyle:

BASIN BÜLTENİ

Rota Koleji Spor Kulübü kurulduğu günden bugüne,  ilkeli ve etik değerlere önem veren bir kulüp olarak ülkemize hizmet etmeye, ülkemiz için örnek sporcular ve iyi vatandaşlar yetiştirmeye, özveri ile çalışan ve çalışmalarını bu ideallerle devam ettiren  bir kurumsal  yapıya sahiptir. Türk sporuna bu ideallerle hizmet anlayışımız tüm spor camiası tarafından yakinenbilinmektedir.

Rota Koleji Spor Kulübü olarak TVF 2.lig A Grubunda mücadele eden takımımızda, alt yapılardan yetişerek gelen 6 genç takım ve yıldız takım oyuncumuz bulunmaktadır. Takımlarımızın (Yıldız, Genç, A takım) yoğun maç trafiğine ilave olarak okul takım maçlarının da eklenmesi ile zor bir sürecin içinde yer aldığı aşikardır. Bu yoğun  tempodan kaynaklı, sakatlığı bulunan 2 oyuncumuza ilaveten  Zatürre teşhisi konulmuş 3 oyuncumuz bulunmaktadır. Takımımız için oluşan olumsuz koşullara rağmen,  TVFtarafından yıllık olarak hazırlanan ve içeriğinde organizasyon detaylarının zorluğunun (saha, hakem, gözlemci  vs.) farkındalığıyla kulüp olarak bu tarz erteleme  taleplerinde bulunma ihtiyacı mücbir sebepler hasıl olmadığı sürece gerek duymamaktayız.

İzmir’imizin güzide Kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol  Şubesinin  dün yayınladığı basın açıklaması, aynı şehrin takımı olarak bizi üzmüştür.  Ancak burada maçın ertelenmesi  için muhatabın Rota Koleji Spor Kulübü değil, Türkiye Voleybol Federasyonu olduğunu, Rota Koleji  Spor Kulübü olarak rakibimizin sağlık raporlarıyla TVF’ye başvurarak  federasyonumuzun  cevabına  göre hareket etmenin iki kulüp açısından en doğru karar olacağını düşünmekteyiz.  Aynı şehirde ülke sporuna çok büyük emeklerle, değerler  katan  iki dost kulübün  bundan önce olduğu gibi bundan sonrada pek çok branş ve kategoride karşılıklı müsabakalar içinde olacağı da düşünüldüğünde, bu  tarz açıklamaların yararının olmadığı konusunu kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

Saygılarımızla…

ROTA KOLEJİ SPOR KULÜBÜ

 VOLEYBOL ŞUBESİ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın Filizleri 1 yaşında
Sonraki Haber Atila Sertel Grup Yorum üyelerini gözaltında ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?