ANA SAYFA > GÜNDEM > Romanya’da ölen talihsiz genç defnedildi

Romanya’da ölen talihsiz genç defnedildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Romanya’da ölen talihsiz genç defnedildi

Romanya'daki gece kulübü faciasında ağır yaralanan, bir hafta sonra da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 21 yaşındaki Karşıyakalı genç Ayberk Mancı bugün defnedildi.

Romanya'nın başkenti Bükreş'teki bir gece kulubünde 30 Ekim gecesi çıkan yangında bir facia yaşanmış, çok sayıda ölen ve yaralanan olmuştu. O faciadan ağır yaralı kurtulan Türk öğrenci Ayberk Mancı bir hafta boyunca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erasmus programı çerçevesinde Romanya'da eğitim gören İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütercim Tercümanlık 3. Sınıf öğrencisi Ayberk Mancı'nın cenazesi bugün öğle saatlerinde İzmir'e getirildi. Karşıyaka'daki evinin önüne getirilen cenaze başında anne Gülten ve baba Ömer Mancı ile arkadaşları ve yakınları gözyaşı döktü. Evinin önünde helallik alınan Mancı'nın cenazesi Moda Tekstil Konfeksiyon Çarşısı'ndaki (MTK) camiye getirildi. Cenaze namazına baba Ömer ile anne Gülten Mancı başta olmak üzere Ayberk Mancı’nın yakınları, arkadaşları ve tanıdıkları katıldı. İzmir Müftüsü Ramazan Muslu’nun kıldırdığı cenaze nazmından sonra Ayberk Mancı’nın cenazesi Balçova Yukarı Mezarlığı’nda defnedildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Partili Delican'dan 10 Kasım mesajı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e mağlup oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?