ANA SAYFA > İZMİR > AK Partili Delican'dan 10 Kasım mesajı

AK Partili Delican'dan 10 Kasım mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili Delican'dan 10 Kasım mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 77. ölüm yıl dönümü ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Delican; 'Atatürk'ün; bağımsızlık mücadelesini olağanüstü bir zaferle noktalayıp; Cumhuriyeti kurmasındaki idealin; tek vatan olmak ve aynı toprak üstünde yaşayan farklı kesimlerin, farklı inanç ve kimliklerin vatandaşlık temelinde birleşmesi olduğunu vurguladığı mesajında şunları kaydetti.

“İstiklal Savaşı'mızın Başkomutanı; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; acı çeken, sömürülen her milletin sahip olmak isteyeceği eşsiz bir liderdir. Üstün askeri dehası; öngörülü ve çağdaş hayat görüşü ile çaresizlik içinde olan bir milleti bağımsızlığına kavuşturmuş; Cumhuriyet'i kurarak Türk Milleti'nin bugün dahi esin kaynağı ve gücü olan çok sayıda inkılapla rehberliğini sürdürmüştür.

Cumhuriyeti kurduktan sonra; ‘Bugünkü hükumetimiz, devlet teşkilatımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet teşkilatı ve hükumettir ki, onun adı Cumhuriyettir... Hükumet millettir ve millet hükumettir” diyen ve Ulusal Egemenliği, milletin iradesini her şeyin üstünde gören bu müstesna önder; açtığı her kapı ve fikirleri ile bizlere ve bizden sonraki nesillere 'Büyüyen Türkiye' hedefini işaret etmiştir.

Başarıları ile tüm dünyanın gıpta ettiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; yol arkadaşları ve her birimizin ataları ile açtığı bu aydınlık yolda hızla ilerleyerek; özgür, çağdaş, gelişmiş bir Türkiyeyi gelecek nesillere bırakabilmenin sorumluluğu bugün de bizim omuzlarımızdadır.

Bu sorumluluğun bilinci ile; ‘En Büyük Eserim’ dediği Cumhuriyetimizi ve değerlerini yücelterek, milletimizden aldığımız güçle 'Daha Müreffeh bir Türkiye' yaratmak hedefi ile ‘Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak ve Tek Millet’ şiarı için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikal edişinin 77’inci yılında Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyor; bu toprakların bize vatan olabilmesi için canlarını hiçe sayan tüm kahraman şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum…”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber DHA muhabirine saldırıyı TGS de kınadı
Sonraki Haber Romanya’da ölen talihsiz genç defnedildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?