ANA SAYFA > MEDYA > DHA muhabirine saldırıyı TGS de kınadı

DHA muhabirine saldırıyı TGS de kınadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DHA muhabirine saldırıyı TGS de kınadı

TGS İzmir Şubesi, DHA muhabiri Elif Demirci'ye yapılan saldırıyı kınayan bir açıklama yayınladı.

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Hüner, CHP'nin Balçova ilçesindeki delege seçimleri sırasında Doğan Haber Ajansı (DHA) İzmir Bürosu Muhabirlerinden Elif Demirci'ye sözlü ve fiziki şiddet uygulanmasını kınayarak, sorumluların biran önce tespit edilerek gerekli işlemin başlatılmasını talep ettiklerini bildirdi.


Hüner, yaptığı yazılı açıklamada, delege seçimini haber yaparak kamuoyunu bilgilendirmek için Çetin Emeç Mahallesi'ndeki sandıkta görev yapan Muhabir Elif Demirci'nin engellenmesini, sözlü ve fiziki şiddet uygulanmasını kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirtti.
 

Hüner, şunları kaydetti:
''Parti içi demokrasinin göstergesi kabul edilen delege seçimlerinde, bir gazeteciye kadınlar tarafından yapıldığı bildirilen bu saldırı bizleri derinden yaralamıştır. Basın ve ifade özgürlüğünü savunan bir partide, gazetecilik görevini yapan Demirci'ye sözlü ve fiziki şiddet uygulanmasını, çektiği fotoğrafların silinmesini kınıyoruz. Parti yönetici ve yetkililerinden sorumluların biran önce tespit edilerek gerekli işlemin başlatılmasını talep ediyoruz.''
Hüner, TGS olarak gazetecilere ve gazetelere kimden gelirse gelsin bu tür saldırı, şiddet ve davranışları esefle kınadıklarını ifade ederek, bunun son olmasını diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Her oy bir insandır!..
Sonraki Haber AK Partili Delican'dan 10 Kasım mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?