ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e mağlup oldu

Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e mağlup oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e mağlup oldu

Spor Toto Basketbol Ligi 5.hafta kapanış maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Anadolu Efes'e 91-87 mağlup oldu

KarşılaşmaJustin Carter’ın basket faulden bulduğu 3 sayıyla başladı. Anadolu Efes, Furkan ve Diebler’den üçlük isabetler bulurken yeşil kırmızılılar Ragland’dan 3 sayılık isabet buldu. Karşılıklı basketlerin ardından ilk çeyreği Karşıyaka 24-21 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Anadolu Efes, Cedi, Heurtel ve Ahmet ile etkili olurken Pınar KarşıyakaRagland ve Gabriel ile sayılar buldu. Karşıyaka, Josh Carter ve Gabriel ile sayılar bulmaya devam ederken Ced, ve Granger’ın basketleriyle Anadolu Efes soyunma odasına 44-41 üstün gitti.

 

İkinci yarının başında Anadolu Efes, Dunston ve Diebler’in basketleriyle farkı 6 sayıya çıakrdı. Yeşil kırmızılılar da devreye Can Altıntığ girdi ve üst üste sayılarıyla fark kapandı. Colton Iverson’ın basket faulüyle Karşıyaka 60-55 öne geçti. Anadolu Efes Granger’ın basketiyle toparlanırken Diebler’in üçlüğüyle karşılaşmada yeniden öne geçti. Son çeyreğe 66-62 Anadolu Efes üstünlüğüyle girildi. Son çeyreğe Anadolu Efes, Cedi’nin üçlüğüyle başladı.Saric’in basketleriyle Anadolu Efes 74-62 öne geçerek maçtan en büyük farkı sağladı. Pınar Karşıyaka, Iverson ve Josh Carter’ın üçlük basket faulüyle farkı 6 sayıya düşürdü. Efes hücumlardan boş dönerken Gabriel smacıyla farkı 4’e indirdi. Anadolu Efes, Heurtel ve Cedi Osman’ın basketleriyle farkı yeniden 9 sayıya çıkarmayı başardı. Karşıyaka Josh Carter ile farkı eritmeyi yine başardı. Ragland’ın basketiyle son 2,5 dakikaya 82-79 Efes üstünlüğüyle girildi. Maçın sonu büyük heyecana sahne olurken son 2 dakikaya 86-83 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle girildi. Pınar Karşıyaka Colton Iverson’ın basketiyle 15 saniye kala skoru 88-86’ya getirdi. Taktik faulleri sayıya çeviren Anadolu Efes karşılaşmadan  91-87 galip ayrıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Romanya’da ölen talihsiz genç defnedildi
Sonraki Haber 8 maç sonra gelen mağlubiyet...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?