ANA SAYFA > SPOR > Resmen açıklandı: Rıza Tuyuran teknik direktör...

Resmen açıklandı: Rıza Tuyuran teknik direktör...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Resmen açıklandı: Rıza Tuyuran  teknik direktör...

Ayhan Akman'ın 5-0'lık Altınordu yenilgisi sonrası istifa etmesinin ardından Karşıyaka'da takımın başına Rıza Tuyuran getirildi..

Yeşil kırmızılı formayı giydiği 1987-1992 yıllarında taraftarların "Altobelli" lakabını taktığı Rıza Tuyuran, Karşıyaka'ya 1999-2000 ve 2000-2001 sezonlarında teknik direktör olarak hizmet verdi. Malatyaspor, Bucaspor, Altınordu, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Aliağa'yı da çalıştıran teknik adam, çeşitli dönemlerde de kulüpte futbol  altyapı koordinatörü ve teknik sorumlusu olarak görev aldı.
Ayhan Akman'ın belgesi yetersiz olduğu için 7 haftadır esame listesine ismi teknik direktör olarak yazılan Rıza Tuyuran, sezon sonuna kadar görevde kalacak. Tuyuran'ın yardımcılıklarını ise altyapı antrenörleri, eski futbolcular Murat Sır ve Ülken Durak yapacak.
Yıllardır kulübün içinde olduğunu, futbolcuları da yakından tanıdığını söyleyen Rıza Tuyuran, "Bu yüzden kendimi 15 yıl sonra dönmüş gibi hissetmiyorum. Son 6 haftaya play off barajının 4 puan gerisinde giriyoruz. Geçmişe bakmadan şansımızı kovalayacağız. Karşıyaka, hedefsiz olmaz. Vazgeçmek karakterimizde yok" diye konuştu.

TUYURAN 3. TEKNİK ADAM
Karşıyaka, teknik direktör istikrarını 4 sezon sonra kaybetti. Son olarak 2010-11'de Erdoğan Arıca, Kemal Kılıç, Turgut Uçar ve Reha Kapsal olmak üzere 4 farklı ismin görev yaptığı Karşıyaka'yı 2011-12'de Kapsal ile Mustafa Uğur, 2012-13'te Cihat Arslan, geçen sezon ise Sait Karafırtınalar ve Yusuf Şimşek çalıştırdı. Şimşek, bu sezon 21. haftada istifa ederek Antalyaspor'la anlaştı. Genç teknik adamın yerine gelen Ayhan Akman 7 maç dayanabildi. Rıza Tuyuran, bu sezonki üçüncü teknik direktör oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Diyabetik lezzetler Park Kafe'de
Sonraki Haber Karşıyaka'nın KSK'li teknik ekibi işbaşı yapıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?