ANA SAYFA > GÜNDEM > Diyabetik lezzetler Park Kafe'de

Diyabetik lezzetler Park Kafe'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Diyabetik lezzetler Park Kafe'de

Hizmet kalitesini artırmak ve daha fazla vatandaşa kapılarını açmak isteyen Karşıyaka Belediyesi kuruluşu Kent A.Ş, kafe ve restoranlarında ‘diyabetik menü’ hizmetini yaygınlaştırıyor. İlk olarak Kent Resto için oluşturulan ve büyük ilgi çeken menü, Mart ayı itibariyle Park Kafe’de de müşterilerin beğenisine sunuldu. Menüde yer alan özel tarifli zengin yemek çeşitleri; beslenmesine dikkat etmesi gereken hastaların yanı sıra, diyet ve hafif alternatifler arayanların da gözdesi oldu.

Usta aşçılar tarafından hazırlanan diyabetik menüde; özel formülleriyle detoks içecek, fesleğenli fırınlanmış domates çorbası, tavuk fajita, ıspanaklı piliç sarma, kavurma, dana madalyon, salata, limonlu sup gibi lezzetler yer aldı. Hem sağlıklı hem de lezzetli diyabetik çeşitler, uygun fiyatlarıyla da İzmirlilerin beğenisini kazandı.

Sosyal yaşamın vazgeçilmezi haline gelen Kent A.Ş. tesislerinden Kent Resto, geçen Eylül ayında, Girne Kültürpark’ın içerisinde, eski Lunapark alanında hizmete girdi. ‘Ye, iç, dinlen’ konseptine uygun olarak dizayn edilen ve Karşıyaka’ya yeni bir soluk getiren mekan, kısa sürede kendi müdavimlerini yarattı. Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı içerisinde yer alan Park Kafe ise yemyeşil ağaçlarla kaplı bahçesi ve çocuk oyun alanıyla, 7’den 77’ye tüm Karşıyakalılara hizmet veriyor; konuklarına şehir içinde doğanın tadını çıkarma fırsatı sunmaya devam ediyor.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atila Sertel’den açıklama: Partimin Emrindeyim
Sonraki Haber Resmen açıklandı: Rıza Tuyuran teknik direktör...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?