ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın KSK'li teknik ekibi işbaşı yapıyor...

Karşıyaka'nın KSK'li teknik ekibi işbaşı yapıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın KSK'li teknik ekibi işbaşı yapıyor...

Karşıyaka futbol takımı teknik direktörlüğüne getirilen Rıza Tuyuuran ve ekibi akşam saatlerinde başkan Fatih Diniz ile el sıkıştı...

Karşıyaka Yönetim Kurulu üyesi ve Futbol alt yapı başkanı Metin Yıldırım'ın da hazır bulunduğu toplantıda teknik direktör Rıza Tuyuran'ın yardımcılıklarını üstlenecek olan Recep Umut, Ülken Durak, Murat Sır, Bekir Küçükşahal ve Melih Balyan da hazır bulundu.
Ekibin yarın kontrat imzaladıktan sonra A Takımda iş başı yapacağını belirten Metin Yıldırım, KARŞIYAKA HABER'e yaptığı açıklamada; "2 gündür işi gücü bıraktık. Karşıyakamız için uğraşıyoruz. Sonunda Karşıyakalı çocuklarımızı takımın başına getirdik. Rıza ve Murat alt yapıdaki görevleri de sorumluluk dahilinde olup, A Takımdalar. Rıza teknik direktör, Bekir kaleci antrenörü. Recep ve Ülken için Cihat hocadan izin aldık. Kendisi anlayışla karşıladı. Teşekkür ederim. Ekibi oluşturduk ve iş sözleşme kaldı. Yarın sabah da imzalar atılacak, iş başı yapılacak. Tereyağından kıl çeker gibi bu operasyonu bitirmenin mutluluğu içindeyim. Bu gece rahat bir uyku uyuyacağım" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Resmen açıklandı: Rıza Tuyuran teknik direktör...
Sonraki Haber Karşıyaka Çocuk Şenliği başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?