ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Çocuk Şenliği başladı...

Karşıyaka Çocuk Şenliği başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Şenliği başladı...

Karşıyaka Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası 23 Nisan Karşıyaka Çocuk Şenliği kortej yürüyüşü ile başladı ve açılış töreni yapıldı...

Karşıyaka Belediyesi'nin 23. kez düzenlediği ve dünya çocuklarını Karşıyaka’da buluşturan Uluslararası 23 Nisan Karşıyaka Çocuk Şenliği'ne bu yıl konuk ülkeler olan Arnavutluk, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, KKTC, Makedonya, Moldova, Rusya, Sırbistan'tan çocuklar geldi.
Karşıyaka Belediye Binası önünde başlayan, çarşı boyunca devam eden yürüyüş Karşıyaka İskelesi önünde sona erdi. Daha sonra açılış töreni yapıldı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar çocuklara şöyle seslendi:
"Bizler; attığı zafer adımlarıyla bir ulusun kaderini değiştiren, en zorlu savaş günlerinden tertemiz bir Millet Meclisi yaratan ve bu kutlu günü Çocuklara armağan eden Atatürk'ün evlatlarıyız. Bu yüzden 23 Nisan coşkusunu hem ülkemize hem de dünyaya yayıyoruz. Uluslar arası Çocuk Şenliğimiz başladı. Hoş geldiniz Anadolunun mis kokan evlatları, hoş geldiniz dünya barışının simgesi çocuklarımız. Karşıyaka artık sizin de eviniz..."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın KSK'li teknik ekibi işbaşı yapıyor...
Sonraki Haber Filede; Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu Türkiye Şampiyonu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?