ANA SAYFA > SPOR > Pınar KSK'den TBF'ye isyan

Pınar KSK'den TBF'ye isyan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar KSK'den TBF'ye isyan

Eurocup'ta son 16 Turu'na kalan Pınar Karşıyaka'da gözler 4 Mart'ta Litvanya'da Lietuvos Rytas ile oynanacak tarihi maça çevrilirken Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeşil kırmızılı takımın İstanbul'da 1 Mart Pazar günü Fenerbahçe Ülker ile yapacağı lig müsabakasını 2 Mart Pazartesi gününe alması, yönetimi isyan ettirdi.

TBF'nin sarı-lacivertli takımın 27 Şubat'ta Euroleague'de Rusya deplasmanında CSKA Moskova ile yapacağı karşılaşmayı gerekçe göstererek tarih değişikliğine gittiğini belirten yeşil kırmızılılar, Fenerbahçe Ülker maçının ertelenmesini ya da 1 Mart'ta oynanmasını istedi. TBF'ye yazılı başvuruda bulunduklarını belirten Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, şunları söyledi: "Bu durumda 2 Mart'ta İstanbul'da Fenerbahçe ile oynadıktan sonra Litvanya'ya uçup, çarşamba günü Rytas'la karşılaşacağız. Avrupa'nın en başarılı takımlarından biriyiz. Eurocup'ta hem kendimiz hem de ülkemiz adına büyük bir sınava çıkacağız. Hal böyle iken bir gün arayla iki önemli maç oynamaya zorlanmamız hakaniyetli değil."

Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe'ye elendikleri müsabakayı da değerlendiren Büyükkarcı, "Bizim üzüntümüz, onların aşırı sevinci geldiğimiz noktanın göstergesi" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Yusuf Şimşek dönemi sona erdi
Sonraki Haber Baran: Damdan düşenin halinden en iyi damdan düşen anlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?