ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Yusuf Şimşek dönemi sona erdi

Karşıyaka'da Yusuf Şimşek dönemi sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Yusuf Şimşek dönemi sona erdi

Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, Antalyaspor ile anlaştı.

Antalyaspor'un Hami Mandıralı ile yollarını ayıracağı ve Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek ile anlaştığı öğrenildi. Yeşil kırmızılılar dün Şanlıurfaspor'a 90+'da yediği golle 1-0 mağlup olarak play-off yarışında büyük yara almıştı.

Antalyaspor yönetiminin bugün toplanarak Hami Mandıralı ile yollarını ayıracağı ve takımın başına Yusuf Şimşek'i getirdiklerini açıklaması bekleniyor.

Yusuf Şimşek twitter adresinden de "Burada bulundugum sürede başta futbolcularım,yönetim kurulum,taraftarlarımız,basın mensuplarımız ve çalışan personelimize cok tşk ederim" yazarak yeşil kırmızılılarla vedalaştı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz de istifa olayını doğruladı ve "Çok ani oldu. Şu anda yapılacak bir şey yok" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vuruşkan: Gönül almak için bir ziyaret yeter
Sonraki Haber Pınar KSK'den TBF'ye isyan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?