ANA SAYFA > GÜNDEM > Vuruşkan: Gönül almak için bir ziyaret yeter

Vuruşkan: Gönül almak için bir ziyaret yeter

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vuruşkan: Gönül almak için bir ziyaret yeter

Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzur Evi’ni ziyaret eden Hayırsever eğitimci işadamı Eshat Vuruşkan, “Günün birinde hepimiz yaşlanacağız. Huzurevi’ndeki yaşantılarını en güzel şekilde değerlendirmeye çalışan yaşlılarımızın gönlünü almak için bir ziyaret yeter” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında huzur evinde kalanlar için daha önceden tespit ettikleri ihtiyaç malzemelerini gönüllü olarak getiren Vuruşkan, bunları huzurevine bağışlayarak, yaşlıların sorunlarını dinledi.  Müdür Yardımcısı Gülay Şahin Kara ile de görüşerek ihtiyaçlar hakkında bilgi alan Vuruşkan, huzurevi ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.
Eshat Vuruşkan’ın ziyaretinden memnun kalan yaşlılardan Şükrü Güllü ve emekli avukat Tekin Gültekin Şuvarlı huzurevinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek “Sanat müziği koromuz, spor faaliyetlerimiz ve kültür etkinliklerimizin yanı sıra yaşlılar arası tavla turnuvalarımız oluyor” dedi.
Huzurevinin psikologu Günsel Yıldız ise huzurevinde kalan yaşlılar hakkında bilgi vererek gönüllü yardımda bulunan herkese teşekkür etti.
Vuruşkan, yaptığı ziyareti sosyal sorumluluk duygusu ile gerçekleştirdiğini kaydederek “Yaşlılarımız kültürümüzde önemli bir yere sahip. Bu yüzden yaşlılarımıza büyük önem vermek ve onların deneyimlerinden faydalanmak gerekiyor. Onları bir kenara atmak doğru bir davranış değil. Huzurevi ziyaretinde gördük ki buradaki yaşlılarımız bir takım sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde halen  üretim içerisinde bulunmaları bizlere ayrıca mutluluk vermiştir. Bizim görevimiz huzur evinde bulunan yaşlılarımıza kültürümüzün gereği olarak sahip çıkmak ve kendilerini yalnız hissetmelerine engel olmaktır” dedi.
Eshat Vuruşkan, eğitimci olarak gençlere de sahip çıkmanın yaşlılara sahip çıkmak kadar önemli olduğunu belirterek çocuk yuvasını ve gençlerin bulunduğu amatör spor kulüplerini de ziyaret ederek sorunlarını yerinde tespit edeceklerini açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yazdığı aşk hikâyesi Ayşegül'ü Paris'e götürüyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da Yusuf Şimşek dönemi sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?